Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ. ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ФАХІВЦІВ КОНСУЛЬТАТИВНОЇ СЛУЖБИ

Дата: 13.10.2023 12:00
Кількість переглядів: 86

Днями UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні проведено у м. Полтава дводенний тренінг для працівників спеціалізованих служб підтримки постраждалих осіб від домашнього та гендерно-зумовленого насильства. Навчання передбачалось для служб, які в цьому році були підтримані UNFPA. Спеціалізована служба первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього  насильства та/або  насильства  за   ознакою  статі – відділення Центру надання соціальних послуг Семенівської селищної ради, в 2023 році вже отримали значну та потрібну підтримку від UNFPA. Завдяки цьому облаштовано зручне місце для проведення бесід, консультацій, дитячий куточок, отримано офісну техніку, канцелярське приладдя, велосипеди.

Участь у тренінгу взяли працівники  консультативної служби Світлана Біленко та Тетяна Бутенко.

Тренінг мав поглиблений характер. Основні теми навчання:  Національна та місцева система запобігання та протидії домашньому насильству; Феномен насильства; Форми, прояви домашнього/гендерно зумовленого насильства; Специфіка організації міжвідомчої взаємодії у сфері надання послуг постраждалим; Координація взаємодії суб’єктів на різних рівнях; Базові принципи захисту й підтримки постраждалих осіб; Ведення випадку ДН/ГЗН: знайомство і залучення постраждалої особи, оцінка потреб, планування дій, впровадження плану дій, подальший супровід справи, закриття справи; Спеціалізовані служби підтримки постраждалих осіб: утворення, основні завдання діяльності; Як емоційно не «згоріти» на роботі; Самодопомога; Підтримка та плекання власних ресурсів; Модель стійкості спільнот та інші.

Вдячні організаторам за змістовне навчання!

Спеціалізована служба первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі (консультативна служба) працює за адресою: с-ще Семенівка, вул. Незалежності, 44, каб.415. За додатковою інформацією звертатися за тел.: 050-736-0121.

Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Семенівської селищної ради
Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора