Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Геннадій Омельченко

Дата: 20.10.2023 08:40
Кількість переглядів: 96

Семенівщина знову в скорботі: сьогодні, 19 жовтня, в с-щі Семенівка зі смутком та болем провели в останню дорогу жителя с. Заїчинці, сержанта резерву запасного взводу 33 запасної роти в/ч А 0216 — Геннадія Івановича Омельченка, який помер під час лікування 8 жовтня 2023 року в Одеській області.

Стоячи на колінах зустріли нашого земляка військовослужбовці, представники влади, а також небайдужі жителі громади.

Щирі співчуття родині загиблого у зв’язку з трагічною та непоправною втратою висловили заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Юрій Стеценко та заступник начальника відділу - начальник відділення обліку мобілізаційної роботи третього відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Станіслав Ковалевський, які запевнили, що пам’ять про загиблого назавжди залишиться у серцях всіх хто його знав і любив.

Довідково: Народився Геннадій Омельченко 17 березня 1973 року в с. Бакумівка. Закінчив Заїчинську школу. Все своє життя працював водієм.

22 липня 2023 року був мобілізований до лав ЗСУ. Мужній воїн захищав українську землю… Ціною власного життя він виборював право нашої нації бути вільною. Тепер він – навічно з небесною вартою, а над його могилою навіки майорітиме синьо-жовтий стяг.

Вічна пам’ять! Вічна слава Герою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора