Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

СПД №1 ВП №1 КРУП ГУНП у Полтавській області звертається до всіх батьків із проханням не залишати своїх дітей без нагляду

Дата: 24.10.2023 13:15
Кількість переглядів: 206

Поліцейські Полтавщини розшукали зниклих дітей

До поліції Полтавщини 20-го жовтня, близько 15-ї години, звернулася жителька Семенівської громади, що її 16-річна донька пішла з дому та не повернулася. Поліція негайно розпочала пошуки.

Отримавши повідомлення про зникнення неповнолітньої, на її пошуки орієнтували особовий склад поліції Семенівщини та слідчо-оперативну групу відділу №1 (м. Глобине) Кременчуцького райуправління поліції.

Протягом кількох годин місцеперебування дівчини було встановлено. Вона їхала потягом до Кременчука. Поліцейські передали неповнолітню рідним. З нею все добре.

Через декілька днів, 24 жовтня, в Семенівській громаді сталася ідентична ситуація — з дому пішла 8-річна дівчинка. На пошуки дитини оперативно було залучено особовий склад сектору поліцейської діяльності №1 с-ща Семенівка та працівників відділу №1 м. Глобине. Також до пошуків зниклої дівчинки були залучені місцеві жителі, які добросовісно поставилися до цього завдання.

О 21:30 місце дитини було встановлено. Дитину повернули матері цілою і неушкодженою.

Зважаючи на ці події, начальник СПД №1 ВП №1 КРУП ГУНП у Полтавській області майор поліції Віталій Кражан звертається до всіх батьків із проханням не залишати своїх дітей без нагляду, аби в подальшому уникнути прикрих ситуацій. Пам’ятайте: ви першочергово несете відповідальність за свою дитину і маєте бути впевненими, що вона перебуває в безпечному місці.

На зображенні може бути: текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора