Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Цими вихідними працівники Сектору поліцейської діяльності №1 ВП №1 ГУ НП України в Полтавській області спільно з ветеранами органів внутрішніх справ посадили фруктовий сад

Дата: 30.10.2023 13:44
Кількість переглядів: 73

Цими вихідними працівники Сектору поліцейської діяльності №1 ВП №1 ГУ НП України в Полтавській області спільно з ветеранами органів внутрішніх справ посадили фруктовий сад. Зробили це до 40–річчя побудови приміщення райвідділу поліції. Всього було висаджено 50 фруктових дерев: яблунь, груш, слив та черешень.

Приємна суботня подія відбулася за ініціативи начальника Відділу поліції №1 (м. Глобине) ГУНП в Полтавській області Сергія Джулая та начальника Сектору поліцейської діяльності №1 ВП №1 ГУ НП в Полтавській області Віталія Кражана. За словами Віталія Юрійовича, ідея висадити сад працівників поліції, виникла вже давно. «Ми тривалий час обмірковували, де вибрати місце для саду. І зупинилися на території внутрішнього двору Сектору поліцейської діяльності. Дерево завжди вважалося символом життя. Ми заклали сад із ідеєю, що попри усі труднощі й небезпеки війни, життя триває, а добро переможе!», — відзначив Віталій Кражан.

Працівники поліції та ветерани ОВС цього дня з радістю та завзяттям здійснили заплановану місію та поділилися мудрістю з молодшими працівниками.
Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора