Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Руслан Абдуллаєв

Дата: 01.11.2023 14:32
Кількість переглядів: 32

Сьогодні, 1 листопада, у нашому селищі знову скорботний день. Страшна, жорстока війна забрала життя нашого Героя-захисника Абдуллаєва Руслана Емільовича, який загинув ще у квітні 2022 року поблизу населеного пункту Довгеньке Харківської області.

Довідково: Народився Руслан Абдуллаєв 8 серпня 1999 р. У 2006 р. почав навчатися в Устимівській школі. Навчальний заклад закінчив у 2017 р.

Потім Руслан влаштувався на роботу в ТОВ «Глобинський м`ясокомбінат». Невдовзі одружився. У квітні 2020 р. в молодої родини сталася радісна подія — народилася донечка Мар’яна.

У листопаді 2021 р. молодий чоловік підписав контракт зі Збройними Силами України. Службу проходив у 95 десантно-штурмовій бригаді м. Житомир в/ч А 0281.

Руслан брав безпосередню участь у бойових діях після початку повномасштабного вторгнення ворога в лютому 2022 р. На жаль, навесні того ж року його рідні отримали страшну звістку — чоловік безвісти зник … Пізніше підтвердилася інформація про його загибель. Тепер йому назавжди 22…

Щирі слова підтримки рідним загиблого висловили селищний голова Людмила Милашевич та начальник третього відділу Кременчуцького РТЦК та СП майор Станіслав Ковалевський.

Його подвиг, як і подвиги усіх українських захисників буде викарбуваний в пам’яті наших майбутніх поколінь, описаний в книгах новітньої історії української держави.

Ми поділяємо весь біль і сум від втрати Героя Руслана Абдуллаєва з його рідними, близькими, друзями. Вічна пам`ять та Царство Небесне нашому герою!
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора