Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ЩОДО ВИТЯГУ З РЕЄСТРУ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 14.11.2023 14:58
Кількість переглядів: 86

ЩОДО ВИТЯГУ З РЕЄСТРУ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Витяг із реєстру територіальної громади – це документ у паперовій або електроннійформі, що підтверджує відомості про місце проживання (перебування) особи або інформацію про відсутність таких відомостей на дату та час формування витягу.

Порядок формування витягу з реєстру територіальної громади встановлюється Кабінетом Міністрів України.

Для підтвердження інформації про місце проживання (перебування), зареєстроване до 01 грудня 2021 року, особа може подавати відомості про місце проживання, що були внесені до:

1) паспорта громадянина України, виготовленого у формі книжечки;

2) паспорта громадянина України або паспорта громадянина України для виїзду за кордон у формі е-паспорта або е-паспорта для виїзду за кордон;

3) витягу з реєстру територіальної громади.

За заявою особи, яка декларує або реєструє місце проживання (перебування), власника (співвласника)житла, представників, законних представників особи або власника (співвласника) житла, уповноваженої особи житла, іпотекодержателя або довірчого власника орган реєстрації видає витяг із реєстру територіальної громади, що підтверджує зареєстроване або задеклароване місце проживання(перебування) особи, виключення інформації з реєстру територіальної громадипро місце проживання (перебування) особи.

Отримати витяг можна таким чином:

• звернутися до органу реєстрації або до ЦНАПу;

• отримати витяг у застосунку або на порталі Дія.

Важливо! Витяги з реєстру територіальної громади, отримані в електронній або паперовій формі, мають однакову юридичну силу.

Нагадуємо, що Центр надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради працює за адресою: с-ще Семенівка, вулиця Незалежності, 44, к.101. Графік роботи — з понеділка по четвер з 08:00 до 17:15 (прийом громадян здійснюється до 16:00) та в п’ятницю з 08:00 до 16:00 (прийом громадян — до 15:00), без перерви. Більше інформації за телефоном +380979200509, електронною адресою cnap-semenivka-sr@ukr.net або на сайті https://sem.cnapua.gov.ua/

Ми працюємо для Вас!

ЦНАП Семенівської селищної ради

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора