Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбудеться спільне засідання постійних комісій

Дата: 17.11.2023 14:23
Кількість переглядів: 200

До уваги депутатів та керівників відділів і структурних підрозділів!

20.11.2023 року о 13.00 год. відбудеться спільне засідання постійних комісій :

  • з питань  планування бюджету, фінансів, податків, майна та соціально-економічного розвитку;
  • з питань освіти, культури, духовного відродження, сім’ї, молоді та спорту;
  • з питань охорони здоров'я, соціального розвитку, соціального захисту.

На попередній розгляд комісій виносяться питання пленарного засідання двадцять  п`ятої (позачергової) сесії  селищної ради восьмого скликання, які відносяться до компетенції зазначених комісій.

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Семенівської селищної територіальної громади за ІІІ квартал 2023 року.
  2. Про внесення змін до показників бюджету Семенівської селищної територіальної громади на 2023 рік.
  3. Про внесення змін до фінансового плану на  2023 рік комунального підприємства «Комунальник».
  4. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану  за 9 місяців 2023 року комунального підприємства «Комунальник».
  5. Про внесення змін до рішення четвертої сесії восьмого скликання Семенівської селищної ради від 12 липня  2021 року № 414 «Про Порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних комерційних підприємств Семенівської селищної ради».
  6. Про затвердження фінансового плану на 2024 рік комунального підприємства  «Комунальник».
  7. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану за 9 місяців 2023 року комунального підприємства «Семенівська лікарня» Семенівської селищної ради та Оболонської  сільської ради.
  8. Про затвердження фінансового плану на 2024 рік комунального підприємства «Семенівська лікарня»  Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради».
  9. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану за 9 місяців 2023 року комунального підприємства «Семенівський центр ПМСД» Семенівської селищної ради та Оболонської  сільської ради.
  10. Про затвердження фінансового плану на 2024 рік комунального підприємства «Семенівський центр ПМСД» Семенівської селищної ради та Оболонської  сільської ради.
  11. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради у новій редакції.
  12. Про зміну юридичної адреси  та затвердження в новій редакції установчих документів Устимівського ліцею Семенівської селищної ради.
  13. Про внесення змін до Програми військово-патріотичного виховання,
    підготовки молоді до військової служби, пропагування військової служби за контрактом у Збройних Силах України Семенївської селищної
    територіальної громади на період з 2021 по 2025 рік.
  14. Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність
    Семенівської ради з держа
    вної форми власності підручників «Українська
    мова» для 5 класу.
  15. Про внесення змін до Програми з розвитку фізичної культури та спорту населених пунктів Семенівської селищної ради на 2021-2025 роки.
  16.  Про передачу настільного свердлильного станка моделі 2М112 з балансу відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради на
    баланс комунального підприємства «Комунальник».
  17. Про внесення змін до порядку використання коштів,  передбачених Комплексною програмою соціального захисту населення Семенівської селищної ради на 2021-2025 роки.
  18. Про затвердження та введення в дію структури Виконавчого комітету Семенівської селищної ради з 01 лютого 2024 року.
  19.  Про внесення змін до структури відділу управління майном Семенівської селищної ради.
  20.  Про затвердження та введення в дію  структури   КУ «Центр надання соціальних послуг»  Семенівської селищної ради з 01  лютого  2024 року.
  21. Про внесення змін до структури комунальної установи «Об’єднаний  трудовий архів» з 01  лютого  2024 року.
  22. Про внесення змін до структури  КУ «Семенівська дитяча мистецька школа» та затвердження граничної чисельності працівників установи.
  23.  Про затвердження контингенту учнів у комунальній установі «Семенівська дитяча мистецька школа» на 2023-2024 навчальний рік
  24.  Про внесення змін до структури комунальної установи «Семенівська центральна бібліотека» з 01 січня 2024 року та затвердження граничної чисельності штатних працівників установи.
  25.  Про внесення змін до структури  КЗ «Центральний будинок культури Семенівської селищної ради» з 01 січня 2024 року та затвердження граничної чисельності штатних працівників закладу.
  26.  Про затвердження передавальних актів припинених комунальних підприємств.
  27.  Про закріплення майна, що є комунальною власністю Семенівської селищної ради за КП «Семенівський центр ПМСД» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради.
  28.  Про закріплення майна, що є комунальною власністю Семенівської селищної ради за КП «Семенівська лікарня» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради.
  29.  Про закріплення майна, що є комунальною власністю Семенівської селищної ради за Відділом управління майном Семенівської селищної ради на праві оперативного управління.
  30.  Про безоплатну передачу матеріальних цінностей  комунальної власності Семенівської селищної ради третьому відділу Кременчуцького районного ТЦК та СП.
  31.  Про затвердження акту приймання- передачі  основних засобів та інших необоротних матеріальних активів, що знаходяться на балансі Кременчуцької районної державної (військової) адміністрації у комунальну власність Семенівської селищної ради.
    Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора