Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Платники Полтавщини подали понад 500 тисяч податкових декларацій в електронній формі

Дата: 04.12.2023 09:06
Кількість переглядів: 127

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області повідомляють, що сьогодні Державна податкова служба України пропонує десятки онлайн-сервісів, які спрощують взаємодію та комунікацію із податковими органами, економлять час       і ресурси платників податків. 

       В. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області                  Алла Рябкова у коментарі місцевим медіа повідомила, що з початку 2023 року до контролюючих органів Полтавської області платниками податків подано 538 187 податкових декларацій, при цьому 532 641 (98,97 %) – засобами телекомунікаційного зв’язку.

Подання звітності в електронному вигляді – це економія часу, мінімізація помилок, використання актуальних версій документів та спрощення процедури подання податкової декларації. Для формування та надсилання документів податкової звітності в електронній формі платник може скористатися Електронним кабінетом платника (https://cabinet.tax.gov.ua/)

Ознайомитись із детальною інструкцією щодо подання звітності через Електронний кабінет та його функціональними можливостями можна за посиланнями https://poltava.tax.gov.ua/media-ark/videogalereya/prezentatsii-ta-inshi-materiali/9619.html, https://poltava.tax.gov.ua/media-ark/videogalereya/prezentatsii-ta-inshi-materiali/9533.html.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора