Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Запитували? Відповідаємо! Які документи треба подати юридичній особі відомості щодо якої відсутні в Єдиному Державному Реєстрі (у зв’язку з державною таємницею), у разі звернення до Кваліфікованого надавача електронних довірчих пос

Дата: 07.12.2023 08:56
Кількість переглядів: 20

Підпунктом 5.2 пункту 5 Регламенту Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Державної податкової служби України, затвердженого ДПС України 19.12.2022, для отримання кваліфікованих електронних довірчих послуг юридичний особі, відомості щодо якої відсутні в  Єдиному Державному Реєстрі (у зв’язку з державною таємницею), потрібно надати заповнену та підписану Реєстраційну картку для юридичної особи встановленого зразка, у двох примірниках, оригінал та засвідчену копію паспорта громадянина України (копії 1-2 сторінок, 3-6 сторінок - за наявності відміток), або копію з обох сторін безконтактного електронного носія (у випадку наявності паспорта громадянина України виготовленого у формі ID-картки). За наявності відображення паспорта громадянина України/паспорта громадянина України для виїзду за кордон у застосунку «Дія», версії не нижче 2.0, копія одного з документів надається за допомогою функції «Шерінг» застосунку «Дія».

Також потрібно надати засвідчену копію реєстраційного номеру облікової картки платника податків (ідентифікаційного номера).

За наявності у паспорті громадянина України реєстраційного номера облікової картки платника податків, замість копії картки платника податків, може бути подана копія сторінки паспорта громадянина України з відповідною відміткою.

Якщо через релігійні переконання фізична особа відмовилася від реєстраційного номеру облікової картки платника податків, додатково подається копія сторінки паспорту             з відміткою про таку відмову. За наявності відображення паспорта громадянина України/ паспорта громадянина України для виїзду за кордон у застосунку «Дія», версії не нижче 2.0, копія облікової картки платника податків надається за допомогою функції «Шерінг» застосунку «Дія». Також надаються копії документів, що підтверджують належність керівника до юридичної особи та його повноваження (наказ про призначення на посаду), завірені відповідно до чинного законодавства, та офіційний документ (лист, довідка, тощо) від юридичної особи, в якому зазначається інформація про причини відсутності даних в ЄДР та/або неможливості надання установчих документів, які містять секретну інформацію.

Головне управління ДПС у Полтавській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора