Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Полтавщина: за одинадцять місяців 2023 року до державного бюджету надійшло понад 34 млрд грн

Дата: 12.12.2023 08:17
Кількість переглядів: 16

Головне управління ДПС у Полтавській області повідомляє, що за січеньлистопад 2023 року суб’єкти господарювання Полтави та області спрямували до державного бюджету 34 млрд 256,6 млн гривень.

«Платники податків продовжують підтримувати державу, своєчасно та                у повному обсязі сплачуючи податки. Завдяки відповідальній позиції бізнесу наповнюються бюджети всіх рівнів і створюється міцний фундамент для підтримки обороноздатності країни, розвитку економіки, виконання соціальних програм. Так, за 11 місяців поточного року надходження до загального фонду державного бюджету становлять 33 млрд 463,5 млн грн, до спеціального фонду державного бюджету – 793,1 млн гривень», повідомила у коментарі місцевим медіа  в. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області  Алла Рябкова.

Наголошуємо, що з 1 грудня 2023 року відбувся повний перехід на структурований формат реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції під час сплати податків.

Правила заповнення обов’язкових реквізитів платіжної інструкції розміщені за посиланням - https://poltava.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/713615.html.

Головне управління ДПС у Полтавській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора