Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Продовжується робота щодо реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади»

Дата: 29.12.2023 14:40
Кількість переглядів: 43

Сьогодні під час робочої зустрічі заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Юрій Стеценко спільно з заступником начальника Кременчуцького районного управління з превентивної діяльності ГУНП в Полтавській області полковником поліції Артемом Солтаном та заступником начальника відділу превенції Кременчуцького РУ ГУНП в Полтавській області майором поліції Сергієм Григор’євим обговорили деталі проєкту «Поліцейський офіцер громади», вимоги до його реалізації, а також етапи відбору кандидатів на посаду.

Як зазначив Юрій Стеценко головна мета проєкту – це безпека громадян, їх довіра до влади та сприятливі умови для розвитку. Особливе значення це має зараз, в умовах воєнного стану. Тож у тісній співпраці продовжуться шлях реформ. На сьогодні головним завданням є виважений підхід до безпекового питання та прогресивних змін у сфері безпеки підкреслив, Юрій Сергійович.

«Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з жителями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень», – зазначив Сергій Григор’єв.

Реалізація цього проєкту допоможе забезпечити відкриту та тісну співпрацю громади та правоохоронців.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора