Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Понад 36 млн грн – надходження до місцевих бюджетів Полтавщини від ліцензування у сфері підакцизної групи товарів

Дата: 08.01.2024 08:43
Кількість переглядів: 40

 

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області повідомляють, що                з початку 2023 року сума надходжень плати за ліцензії на право здійснювати продаж, зберігання та виробництво алкогольних напоїв і тютюнових виробів до місцевих бюджетів Полтавщини становить 32,4 млн гривень. 

«Надходження плати за ліцензії на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними і тютюновими виробами зросли на 3,5 млн гривень, порівняно із відповідним періодом минулого року», – повідомила місцевим медіа в. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова.

Крім того, представники бізнесу Полтавщини спрямували до місцевих бюджетів               4,3 млн грн плати за отримання ліцензії на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі пальним та його зберігання.

  Протягом січнялистопада 2023 року фахівцями податкової служби Полтавщини оформлено 6877 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольною та тютюновою продукцією. В тому числі, суб’єкти господарювання отримали 4190 ліцензій на право торгівлі алкогольними напоями та 2687 ліцензій на право торгівлі тютюновими виробами.

Звертаємо увагу, що з умовами отримання ліцензій та переліком необхідних документів, можна ознайомитись за посиланням: https://poltava.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/ .

Нагадуємо, про факти недотримання податкового законодавства, у тому числі,      у сфері реалізації підакцизної продукції, можна повідомити через месенджер Telegram у чат-боті «StopViolationBot».

 

Головне управління ДПС у Полтавській області


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора