A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Спрощено внесення змін до відомостей про ФОП

Дата: 09.01.2024 13:03
Кількість переглядів: 44

 

 

Спрощено внесення змін до відомостей про ФОП

Діджиталізація державних послуг триває. Останні оновленнястосуються державної реєстрації змін до відомостей про фізичних осіб-підприємців (ФОП). Відтепер державна реєстрація може бути проведена в автоматичному режимі. Це означає, що коли підприємець змінив прізвище, місцезнаходження, номер телефону або вид діяльності, то тепер він може внести зміни до відомостей про ФОП за 2 кроки:

  1. авторизуватися на порталі Дія;
  2.  заповнити заяву про державну реєстрацію змін до відомостей про ФОП. У разі державної реєстрації змін до відомостей про прізвище, ім’я, по батькові або місцезнаходження фізичної особи – підприємця необхідно сплатити адміністративний збір.

Зміни проводяться без участі державного реєстратора. Опрацювання заяви займає менше хвилини замість доби та відбувається автоматично.

Якщо ж Ви бажаєте подати документи для державної реєстрації змін до відомостей про ФОПдо державного реєстратора Центру надання адміністративних послуг, звертайтеся – ми залюбки Вам допоможемо.

Нагадуємо, що Центр надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради працює за адресою: с-ще Семенівка, вулиця Незалежності, 44, к.101. Графік роботи — з понеділка по четвер з 08:00 до 17:15 (прийом громадян здійснюється до 16:00) та в п’ятницю з 08:00 до 16:00 (прийом громадян — до 15:00), перерви з 12:00 до 13:00. Більше інформації за телефоном +380979200509, електронною адресою cnap-semenivka-sr@ukr.net або на сайті https://sem.cnapua.gov.ua/

Ми працюємо для Вас!

ЦНАП Семенівської селищної радиФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора