Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Підсумки 2023 року: податківцями Полтавщини донараховано податкових зобов’язань на суму понад 166 млн гривень

Дата: 11.01.2024 08:37
Кількість переглядів: 76

У Головному управління ДПС у Полтавській області повідомляють, що             у 2023 році фахівцями управління податкового аудиту було здійснено 2093 перевірки суб’єктів господарювання, з яких 1639 фактичних.

Протягом січня – грудня минулого року за результатами роботи підрозділів управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Полтавській області до державного бюджету донараховано 166,9 млн грн податкових зобов'язань, із яких до бюджету вже надійшло 27,3 млн гривень, повідомила в. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова.

У ході проведених фактичних перевірок до бюджету донараховано штрафних (фінансових) санкцій на суму 18,5 млн гривень. За результатами перевірок, згідно    з якими наступив термін сплати, забезпечено надходження до бюджету узгоджених донарахувань на суму 8,1 млн гривень.

План-графік проведення документальних планових перевірок платників податків у 2024 році розміщений за посиланням - https://tax.gov.ua/diyalnist-/plani-ta-zviti-roboti-/740029.html .

Головне управління ДПС у Полтавській області


Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора