Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Представники бізнесу Полтавщини надають перевагу ПРРО

Дата: 13.02.2024 08:20
Кількість переглядів: 37

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області повідомляють, що                     з початку 2024 року суб’єкти господарювання Полтавщини зареєстрували 612 програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО) та 209 класичних реєстраторів розрахункових операцій (РРО).

«Всього ж у податковій службі області, станом на 1 лютого 2024 року, зареєстровано 14 349 програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО) та    9 177 класичних реєстраторів розрахункових операцій (РРО). Перевага ПРРО зумовлена зручністю у встановленні та користуванні», – повідомляє представникам медіа в. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області            Алла Рябкова.

Фахівці управління податкових сервісів на постійній основі проводять інформаційно – роз’яснювальну роботу із платниками податків щодо порядку та особливостей реєстрації РРО/ПРРО. Звернутись до податківців з питань реєстрації РРО/ПРРО можна  за телефонами «гарячих ліній»: (0532)503535, +380667211994.

Нагадуємо, що безкоштовне програмне забезпечення від податкової служби можна завантажити на будь-який гаджет, деталі за посиланням – «Програмні РРО».

Крім того, відповіді на актуальні запитання, зокрема, інструкції щодо використання програмних та класичних РРО доступні у розділі «Онлайн-навчання».

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора