A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Розвиток економічного потенціалу громад Полтавщини починається з податкової обізнаності

Дата: 27.02.2024 08:24
Кількість переглядів: 45

Налагодження прозорої комунікації з представниками бізнесу та організаціями, які представляють інтереси платників податків Полтавської області залишається одним із основних векторів роботи податкової. 

Спільно з Фондом підтримки підприємництва, Громадською організацією «Асоціація малих та середніх підприємців Кременчука», Інститутом розвитку Кременчука та фахівцями Головного управління ДПС у Полтавській області у м. Кременчук відбувся навчальний семінар. 

Для учасників заходу були висвітлені актуальні питання податкового законодавства. Обговорювалися особливості обрання системи оподаткування для бізнесменів-початківців, перехід між групами спрощеної системи оподаткування, вибір основного та додаткового КВЕДів. Для слухачів були продемонстровані інфографічні матеріали з важливими показниками на поточний рік: мінімальна заробітна плата, сума єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, ставки та граничні обсяги доходу для платників єдиного податку.

У форматі живого діалогу податківці надали вичерпні відповіді на запитання суб’єктів господарювання, які найчастіше виникають під час започаткування власної справи.

Головне управління ДПС у Полтавській області докладає максимум зусиль для співпраці, взаємодії та діалогу з бізнесом, прагне не лише оперативно роз’яснювати податкові новації, а й надавати допомогу кожному – лише спільна робота вирішує складні питання. Нагадали, що отримати роз’яснення можна за телефонами «гарячих ліній». Крім того, на вебпорталі ДПС функціонує розділ «Онлайн-навчання», в якому для платників зібрано корисну інформацію щодо оподаткування.

Присутні на заході подякували фахівцям податкової за сприяння розвитку малого та середнього підприємництва на території Кременчуцької територіальної громади.

Головне управління ДПС у Полтавській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора