A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Понад 1 млрд грн єдиного внеску сплатили платники податків Полтавщини

Дата: 28.02.2024 09:18
Кількість переглядів: 49

За січень 2024 року платники податків Полтавської області перерахували         1 млрд 90,2 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Сума перерахованого єдиного внеску перевищила надходження січня минулого року на 229,4 млн гривень, або на 26,6 відсотка. Про це повідомила в. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова.

Нагадуємо, що відповідно до п. 57.1. ст. 57 Податкового кодексу України від 02.12.2010 року №2755-VI платник податків зобов'язаний самостійно сплатити суму податкового зобов'язання, зазначену у поданій ним податковій декларації, протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку, передбаченого цим Кодексом для подання податкової декларації, крім випадків, встановлених цим Кодексом, якщо граничний строк сплати податкового зобов'язання припадає на вихідний або святковий день, останнім днем сплати податкового зобов'язання вважається операційний (банківський) день, що настає за вихідним або святковим днем.

Звертаємось з проханням до суб’єктів господарювання розглянути можливість забезпечення повної сплати задекларованих податкових зобов’язань за січень      2024 року, не пізніше 29 лютого 2024 року.

Вкотре наголошуємо, що сплачені податки з отриманих доходів – можливість своєчасного фінансування державних програм соціального спрямування.

Актуальні реквізити рахунків можете знайти за посиланням – https://tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv/ .

Головне управління ДПС у Полтавській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора