Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Від ліцензування у сфері підакцизної групи товарів до місцевих бюджетів Полтавщини надійшло понад 2 млн грн

Дата: 06.03.2024 08:36
Кількість переглядів: 61

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області повідомили, що за січень 2024 року до місцевих бюджетів Полтавщини спрямовано 2,2 млн грн плати за ліцензії на право здійснювати продаж, зберігання та виробництво алкогольних напоїв і тютюнових виробів. Про це повідомила місцевим медіа в. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова.

Надходження плати за ліцензії на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними і тютюновими виробами зросли на 0,2 млн гривень, порівняно із відповідним періодом 2023 року.

Крім того, суб’єкти господарювання Полтавщини спрямували до місцевих бюджетів 0,5 млн грн плати за отримання ліцензії на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі пальним та його зберігання.

  За січень 2024 року фахівцями податкової служби Полтавщини оформлено 468 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольною та тютюновою продукцією. В тому числі, суб’єкти господарювання отримали 279 ліцензій на право торгівлі алкогольними напоями та 189 ліцензій на право торгівлі тютюновими виробами. При цьому, діючими налічуються 6644 ліцензії.

Звертаємо увагу, що з умовами отримання ліцензій та переліком необхідних документів, можна ознайомитись за посиланням: https://poltava.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/ .

Для оперативного реагування на недотримання податкового законодавства,              у тому числі, у сфері реалізації підакцизної продукції, можна інформувати ДПС про такі випадки через чат-бот «StopViolationBot» месенджеру «Telegram».

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора