Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

«Зроблено в Україні»: новий формат комунікацій влади та бізнесу

Дата: 08.03.2024 11:44
Кількість переглядів: 37

Нещодавно Президент України Володимир Зеленський анонсував початок роботи Всеукраїнської економічної платформи                             «Зроблено в Україні», спрямованої на взаємодію державних органів                 з представниками бізнес-спільноти. Координацію спільних дій                               на Полтавщині розпочали з засідання у форматі «круглого столу»                            при Полтавській обласній військовій адміністрації.

До заходу долучилися в. о. начальника Головного управління ДПС                    у Полтавській області Алла Рябкова, заступники начальника Полтавської ОВА Володимир Василенко та Володимир Когут, директор Полтавського обласного центру занятості Катерина Клавдієва, представники підприємств області та громадських організацій – керівниця ГС «Полтавська асоціація бізнесу» Ірина Бессарабова, керівники ГС «Агрокластер Грант»                      Сергій Коваленко, «Полтавського обласного об’єднання фермерів                          і приватних землевласників імені героя України, героя Небесної сотні, Віктора Чміленка» Василь Бурлака, «Полтавського обласного об’єднання організацій роботодавців» та «Полтавського регіонального відділення Українського Союзу промисловців і підприємців» Сергій Змієвець.

Обговорили актуальні питання, в яких зацікавлений бізнес: державні         та міжнародні грантові програми, адаптація чинних державних програм єВідновлення та єРобота під сучасну економічну політику.

У ході зустрічі проговорили особливості оподаткування грантової допомоги, порядок заповнення податкової декларації та фінансової звітності платників податку на прибуток підприємств та платників єдиного податку третьої і четвертої групи, особливості заповнення додатка МПЗ за 2023 рік платниками єдиного податку четвертої групи.

Підтримуємо та просуваємо українських підприємців                                    і товаровиробників. Спільними зусиллями формуємо економічну стійкість Полтавщини та України!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора