Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Роман Артикульний

Дата: 20.03.2024 14:28
Кількість переглядів: 31

Назавжди у строю: Семенівська громада попрощалася з військовим Романом Артикульним

Сьогодні, 20 березня, Семенівська громада стоячи на колінах провела в останню путь нашого земляка, старшого солдата стрільця-помічника гранатометника стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти вч А 7311 Романа Михайловича Артикульного.

Довідково: народився Роман 6 серпня 1996 року у м. Кременчук. Дитинство юнака промайнуло в с. Брусове. У 2010 році закінчив Брусівську загальноосвітню школу. Здобув робітничу професію електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування у вищому професійному училищі №7. Далі навчання продовжив у Кременчуцькому Політехнічному університеті.

Трудову діяльність почав на підприємстві «Авто-Краз» у 2015 році. З 2017 року працював на посаді майстра виробничого навчання у вищому професійному училищі №7. З квітня 2019 року працював у приватному підприємстві Полтавський Гірничо-Збагачувальний Комбінат.

З жовтня 2019 року проходив строкову службу у Збройних Силах України. Був учасником АТО. З перших днів повномасштабного вторгнення добровільно пішов захищати свою малу Батьківщину.

Життя Героя обірвалося 14 березня 2024 року в районі н. п. Шевченкове Донецької області.

Щирі слова співчуття рідним від усієї громади висловили перший заступник селищного голови Юрій Стеценко та начальник третього відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Станіслав Ковалевський.

Роман Артикульний навіки залишиться у нашій пам’яті захисником миру й волі нашої Батьківщини! Схиляємо голови перед подвигом нашого земляка. Вічна йому пам'ять і шана!

Герої не вмирають!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора