A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Про скликання тридцять другої позачергової сесії селищної ради восьмого скликання

Дата: 01.04.2024 10:18
Кількість переглядів: 198

Фото без опису

 

До уваги депутатів!

05 квітня  2024 року о 08.00 год. згідно розпорядження Семенівського селищного голови  від 01 квітня  2024 року  у приміщенні адміністративного будинку (вул.Незалежності, 44, смт. Семенівка) скликається пленарне засідання тридцять другої позачергової сесії селищної ради  восьмого скликання з порядком денним:

  1. Про внесення змін до показників бюджету Семенівської селищної територіальної громади на 2024 рік.
  2. Про внесення змін до фінансового плану станом на 01.01.2024 року комунального підприємства «Комунальник» Семенівської селищної ради.
  3. Про затвердження   звіту про виконання  фінансового плану за 2023 рік комунального підприємства «Семенівська лікарня» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради.
  4. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану за 2023 рік комунального підприємства «Семенівський центр ПМСД» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради.
  5. Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги, які надаються комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» Семенівської селищної ради.
  6. Про внесення змін до Порядків використання коштів, передбачених Комплексною програмою соціального захисту населення Семенівської селищної ради на 2021-2024 роки.
  7. Про затвердження висновку про вартість майна та  закріплення майна, що є комунальною власністю Семенівської селищної ради за Відділом управління майном Семенівської селищної ради на праві оперативного управління.
  8. Різне.

Додаткові питання:

1.Про затвердження Програми покращення матеріально-технічного забезпечення підрозділів Управління Служби безпеки України в Полтавській області на 2024-2025 роки

2.Про затвердження проєктів землеустрою що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозмін та впорядкування угідь земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, що розташовані за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області

3.Про надання дозволу Виконавчому комітету Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області на розробку проєкту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обгрунтування сівозмін та впорядкування угідь земельних ділянок сільськогосподарського призначення на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора