A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

До уваги представників бізнесу та тих, хто шукає роботу!

Дата: 01.04.2024 11:33
Кількість переглядів: 66

Благодійна організація «Світло надії» спільно з міжнародними партнерами на території Полтавщини втілює проєкт «Підтримка відбудови соціальної та фінансової стійкості громад у постраждалих від війни громадах Сходу та Заходу України».

В рамках проєкту заплановані наступні активності:

 1. Гранти для мікробізнесу (зареєстрованих юридичних осіб або ФОПів). Перевага надається вразливим категоріям населення (ВПО, постраждалим від війни, одиноким жінкам, малозабезпеченим та іншим вразливим категоріям населення). Сума гранту 60 000 гривень (за мінусом податків). Період подачі заявок квітень – червень 2024 року.

 2. Гранти для малого та середнього бізнесу (МСБ) - зареєстрованих юридичних осіб або ФОПів, що на момент подачі заявки мають від 5 офіційно влаштованих працівників. Грантова діяльність повинна створювати від 3 нових робочих місць. Перевага надається МСБ зруйновані, закриті чи переміщені через війну, МСБ очолювані жінками та ін. Сума гранту до 800 000 гривень. Період подачі заявок квітень – червень 2024 року.

 3. Моніторинг та менторська підтримка грантоотримувачів. Моніторингові візити цільового використання обладнання, консультування, супровід, навчання. Період реалізації червень – серпень 2024 року.

 4. Vetskills – перекваліфікація та здобуття професійної освіти. Планується навчання для 40 осіб, що проживають у Полтавській області. Перевага надається ВПО, постраждалим війни, малозабезпеченим, одиноким матерям та іншим вразливим категоріям населення. Головна умова для навчання охочих – стовідсоткове відвідування занять. Період реалізації: квітень – листопад 2024 року.

 5. Працевлаштування (стажування) для осіб, що зацікавлені в пошуку роботи. Планується працевлаштувати 46 осіб, що проживають у Полтавській області. За домовленістю із роботодавцем, особа протягом трьох місяців працює (проходить стажування) на підприємстві, а виплати заробітної плати та податків компенсуються за рахунок коштів, виділених в рамках проєкту. Період реалізації: квітень 2024 – березень 2025 року.

 6. Ярмарка вакансій у місті Полтава – платформа для взаємодії між роботодавцями та кандидатами, які шукають роботу. Період реалізації травень – серпень 2024 року.

Відділ економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Семенівської селищної ради пропонує представникам Семенівської громади розглянути можливість участі у даному проєкті. Подробиці та посилання на форму подачі заявки буде додатково розміщено на сайті Семенівської селищної ради та в соціальних мережах.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора