A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Сьогодні у Семенівській громаді скорботний день

Дата: 03.04.2024 14:36
Кількість переглядів: 108

3 квітня відбулася церемонія прощання із захисником Русланом Кадуком.

Довідково: Руслан Владиславович народився 15 листопада 1978 року у с. Ганнівка Кіровоградської області.

З грудня 1996 року по травень 1998 року проходив строкову службу у лавах Національної Гвардії України (вч А3011). Нагороджений нагрудним знаком «За зразкову службу» ІІ ступеня.

25 лютого 2022 року Руслан Владиславович був мобілізований. Військову службу проходив у вч А0281. У квітні 2022 року під час запеклих боїв на Харківському напрямку Руслан Кадук отримав важкі поранення та контузії, після довготривалого лікування не полишив службу і продовжував перебувати у лавах Збройних Сил України. З 30 листопада 2023 року був переведений до Третього відділу Кременчуцького районного ТЦК та СП , де проходив службу у роті охорони на посаді старшого стрільця.

Життя Героя обірвалося 1 квітня.

Щирі слова співчуття рідним від усієї громади висловили селищний голова Людмила Милашевич та начальник третього відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Станіслав Ковалевський.

Руслан Владиславович навіки залишиться у нашій пам’яті захисником миру й волі нашої Батьківщини! Вічна йому пам'ять і шана!

Спочивай з миром, Герою!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора