A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Звіт про роботу відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту за 2023 рік ( начальник — Наталія Петухова)

Дата: 23.04.2024 10:48
Кількість переглядів: 83

У 2023 році відділом освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради спільно з закладами дошкільної, загальної середньої освіти,  позашкільної, професійної освіти забезпечувалася якісна реалізація основних завдань державної політики у системі освіти  відповідно до чинного законодавства України.

  В умовах воєнної агресії російської федерації в громаді з 01 вересня 2023 року функціонує 11 закладів та 2 підрозділи дошкільної освіти комунальної  форми власності . Загальна кількість дітей, які навчаються в цих закладах, складає 298 осіб, у тому числі здобувають освіту 14 дітей з числа внутрішньо переміщених осіб. У 3 групах закладів дошкільної освіти навчається 66 вихованців, з них 3 дітей з особливими освітніми потребами. Кількість педагогічних працівників у закладах дошкільної освіти  –  57.

  Питання щодо створення безпечних умов у закладах освіти, забезпечення їх укриттями, охорона закладів освіти, формування навичок безпечної поведінки, психоемоційної підтримки учасників освітнього процесу тощо залишається актуальним.

Мережа закладів загальної середньої освіти в територіальній громаді  у 2023 році налічувала 13 закладів комунальної форми власності .   Згідно рішень двадцять третьої сесії восьмого скликання Семенівської селищної ради від 29.08.2023 року № 1296, 1297 , 1298 ліквідовано Степанівський ліцей Семенівської селищної ради, Паніванівську гімназію Семенівської селищної ради та Товстівську гімназію Семенівської селищної ради. 

Усього в закладах загальної середньої освіти у 2023 році здобувало освіту 1560 учнів, з яких 42 дітей з числа внутрішньо переміщених. Освітні послуги надавалися 21 учневі із особливими освітніми потребами. Кількість учнів 11-х класів, які закінчили заклади загальної середньої освіти у 2023 році – 111, з них: із золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні» - 7, срібною медаллю «За досягнення у навчанні» - 4. Із 139 випускників 9-х класів одержали свідоцтво з відзнакою 10 учнів.

У 2023 році показник  наповнюваності класів у закладах загальної середньої освіти складав  12,9 учнів. Найбільша наповнюваність класів спостерігається у Веселоподільському, Устимівському ліцеях, Семенівському ліцеї № 1 ім. М.М.Хорунжого та Семенівському ліцеї №2.

Функціонувало 2 опорних заклади, в яких навчалося 806 учнів.

Кількість педагогічних працівників, які працювали у закладах загальної середньої освіти , – 239 осіб. Кадрове забезпечення у закладах освіти, що функціонують, становить 100 %. 

Забезпечено підвезення до місця навчання та додому 611учнів. Із цією метою використовуються 11 шкільних автобусів. Першочергова потреба територіальної громади у шкільних автобусах становить 2 одиниці.

З 1 вересня 2023/2024 навчального року 151 школяр  8-9 класів вивчає у школах курс економіки. Базові економічні знання – складова повноцінної освіти наших дітей. Курс вивчається у  4 закладах освіти  громади . Це стало можливим завдяки спільним зусиллям місцевого бізнесу, громадських організацій у межах проєкту «Економічна грамотність для всіх». У серпні в Полтаві для вчителів економіки провели триденний тренінг. Педагогів навчали не просто розкривати базові економічні поняття, а вчити підлітків самостійно розпоряджатися грошима, робити виважений вибір у житті та впевнено крокувати в успішне майбутнє.

В умовах збройної агресії росії проти України заклади позашкільної освіти   продовжували активно працювати для розвитку творчих здібностей дітей і молоді, забезпечуючи їх змістовне дозвілля та психологічну підтримку. Для розвитку творчих можливостей кожної дитини в громаді функціонує 2 заклади позашкільної освіти. На базі комунального закладу позашкільної освіти «Семенівський Будинок дитячо-юнацької творчості Семенівської селищної ради» діє 20 гуртків (30 груп). У них навчається 496  здобувачів освіти. Це становить 34,2% від загальної кількості дітей шкільного віку громади. На базі комунального закладу позашкільної освіти «Семенівська дитячо-юнацька спортивна школа» Семенівської селищної ради працює 5 спортивних секцій, 16 груп-відділень з таких видів спорту : футбол, волейбол, гирьовий спорт, боротьба дзюдо та теніс настільний. Усього в закладі навчається 235 учнів-спортсменів, що становить 16,2% від загальної кількості дітей шкільного віку.

У закладі професійної освіти Семенівський МНВК створено 9 груп (водій автотранспортних засобів С, водій автотранспортних засобів В, оператор комп’ютерного набору), в яких здобуває освіту 137 учнів закладів загальної середньої освіти Семенівської селищної ради.

В умовах воєнного стану заклади позашкільної освіти громади продовжують надавати якісні освітні послуги, організовуючи освітній процес, виховання, розвиток творчих здібностей дітей та учнівської молоді як у очному форматі, так і з використанням дистанційних технологій.

Система позашкільної освіти включає не тільки заклади позашкільної освіти, а й мережу гуртків (секцій тощо), що діють в закладах загальної середньої освіти .

Нині на базі ЗЗСО територіальної громади функціонує 50 гуртків, до яких залучено 834 вихованців, що становить 57,5% від загальної кількості дітей шкільного віку громади.

Найбільше дітей навчається у гуртках художньо-естетичного спрямування – 9 % (78 осіб), фізкультурно-спортивного – 36% (301 особа),  військово-патріотичного – 9 % ( 75 осіб) та туристсько-краєзнавчого – 10 % 80 (осіб).

Позашкілля громади створює сприятливе освітнє середовище для надання якісних освітніх послуг та соціалізації дітей з особливими освітніми потребами й соціально незахищених категорій. Гуртковою роботою охоплено  56 таких дітей, які відвідують гуртки різних напрямів. Нині пріоритетним напрямком діяльності позашкільної освіти є залучення до гурткової роботи дітей ветеранів війни, учасників бойових дій тощо.

Невід’ємною частиною роботи закладів загальної середньої освіти Семенівської селищної ради є розвиток військово – патріотичного виховання, проведення виховних заходів щодо формування у здобувачів освіти  національних цінностей, патріотизму та національної свідомості на прикладах героїчної боротьби українського народу за самовизначення і творення власної держави, ідеалів свободи, державності, формування цінностей здорового способу життя молоді.

У 2023 навчальному році у  І (відбірковому) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл”(„Джура”) взяли участь 4 рої закладів загальної середньої освіти Семенівської селищної ради.

25 та 26 квітня 2023 року був проведений очний та заочний І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») з метою формування в учнівської молоді патріотичної свідомості, національної гідності, готовності до виконання громадянського конституційного обов’язку.

Відбірковий етап проводився на базі Біляківського ліцею Семенівської селищної ради.

У відбірковому етапі Конкурсна програма для старшої (15-17 років) та середньої (11-14 років) вікових категорій складалася з таких конкурсів: військово – прикладний конкурс-комплекс «Козацька звитяга», що включав конкурс строю та маршової пісні «Впоряд» та конкурс «Спорядження магазину автомата набоями»; фізкультурно-спортивний комплекс «Козацький гарт» складався з двох вправ: «Прес «Гармошка» та «Стрибки через скакалку вперед»; інтелектуально-мистецький конкурс «Козацькі забави» складався з інтелектуальної гри-вікторини «Відун» та інтелектуально-творчого змагання «Основи топографії». Також учасникам було запропоновано позмагатися у медично-рятувальному комплексі «Козацька безпека» - це конкурс «Рятівник».

У конкурсі «Козацька звитяга»  місця розподілилися таким чином:

середня група:

- рій «Козацька слава» Веселоподільського ліцею, І місце;

- рій «Єдність» Устимівського ліцею, ІІ місце;

старша група:

- рій «Козацька шабля» Біляківського ліцею, ІІ місце;

- рій «Богданові нащадки» Богданівського ліцею, І місце.

У конкурсі «Козацький гарт» посіли такі місця:

середня група:

- рій «Козацька слава» Веселоподільського ліцею, І місце;

- рій «Єдність» Устимівського ліцею, ІІ місце;

старша група:

- рій «Козацька шабля» Біляківського ліцею, І місце;

- рій «Богданові нащадки» Богданівського ліцею, ІІ місце.

У конкурсі «Козацькі забави» посіли такі місця:

середня група:

- рій «Єдність» Устимівського ліцею, І місце;

- рій «Козацька слава» Веселоподільського ліцею, ІІ місце ;

старша група:

- рій «Козацька шабля» Біляківського ліцею, І місце;

- рій «Богданові нащадки» Богданівського ліцею, ІІ місце.

У конкурсі «Рятівник»посіли такі місця:

середня група:

- рій «Козацька слава» Веселоподільського ліцею, І місце ;

- рій «Єдність» Устимівського ліцею, І місце;

старша група:

- рій «Козацька шабля» Біляківського ліцею, І місце;

- рій «Богданові нащадки» Богданівського ліцею, ІІ місце.

Переможцями стали: у старшій віковій категорії рій «Козацька шабля» Біляківського ліцею, а у середній віковій категорії рій «Козацька слава» Веселоподільського ліцею.

Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді МОН України у 2023 році було організовано і проведено Всеукраїнський бліц конкурс патріотичного плакату на тему «Україна жива і вічно буде жити!». Всеукраїнський бліц конкурс передбачав формування засобами візуального мистецтва національної свідомості українців, активного патріотичного суспільства; привернення уваги громадськості до історії України, подвигу українського воїна-захисника; виховання у молодого покоління незламного духу свободи, честі і гідності; підтримки військовослужбовців, які забезпечують захист та відновлення територіальної цілісності України, а також волонтерського руху. На конкурс було надіслано понад 300 робіт з усіх регіонів України.   Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за участь у Всеукраїнському бліц конкурсі патріотичного плакату на тему «Україна жива і вічно буде жити!» відзначена Романюк Анастасія, учениця Заїчинського ліцею Семенівської селищної ради (керівник Штокаленко Лариса Миколаївна).

Команда «Козацька шабля» Біляківського ліцею Семенівської селищної ради зайняла ІІ місце у конкурсі «Домедична допомога» під час обласної військово – патріотичної гри «Петлюрівський вишкіл».          

Із метою популяризації спортивних гуртків, секцій та інших сучасних інструментів, які будуть залучати дітей до рухової активності та спорту, заклади освіти громади стали активними учасниками ініціативи ,,Пліч-о-пліч”, започаткованої Комітетом фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України за підтримки Президента України В. Зеленського. У рамках зазначеної ініціативи в громаді стартував проєкт          Всеукраїнські шкільні ліги” з таких   видів   спорту:  баскетбол,  волейбол,  футзал . 

З метою підняття бойового духу підрозділів Збройних Сил України, які виконують завдання із захисту суверенітету і територіальної цілісності України в умовах повномасштабної збройної агресії російської федерації організовано флешмоб учнівських відеопривітань до Дня Збройних Сил України (06.12.2023) та Дня Сухопутних військ Збройних Сил України (12.12.2023) під загальною темою ,,Дякуємо за час на навчанняˮ.

Психологічна служба  системи освіти громади є частиною державної системи збереження психічного здоров’я та психосоціальної підтримки українців відповідно до викликів воєнного часу. Напрямки діяльності працівників психологічної служби у 2023 році були визначені розпорядженням Кабінету міністрів України від 27.12.2017 № 1018-р „Про схвалення Концепції розвитку охорони психічного здоров’я в Україні на період до 2030 року”, наказом Міністерства освіти  України від 10.01.2023   № 15 „Оперативний план Міністерства освіти і науки України на 2023 рік” (пріоритет 6 „Психологічна підтримка учасників освітнього процесу”): забезпечення психологічною допомогою та психосоціальною підтримкою учасників освітнього процесу в кризовий період; профілактика виникнення у дітей ускладнень проживання психотравмуючих подій; розвиток здатності надавати психоемоційну підтримку здобувачам освіти; сприяння створенню психологічно безпечного простору у закладах освіти для відновлення освітніх та психологічних втрат у дітей.

На впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я, ініційованої першою леді Оленою Зеленською, на сайтах закладів освіти та на сторінках закладів в соціальних мережах  поширено електронний ресурс Комунікаційної кампанія ,,Ти як?ˮ з питань збереження власного ментального здоров’я; у закладах освіти для здобувачів освіти, педагогічних працівників проведені заходи до Всесвітнього дня ментального здоров’я за темою ,,Ментальне   здоров’ я: плекаємо стійкістьˮ (10.10.2023).

Розвиток фізкультури та спорту

Спортивно- масова робота на території Семенівської селищної ради була в цілому організована на задовільному рівні та проводилась відповідно Закону України «Про фізичну культуру і спорт», Указу Президента України від 28.09.2004 року № 1148 «Про національну доктрину розвитку фізичної культури і спорту», Указу Президента України від02.08.2006 року № 667 «Про національний план дій щодо реалізації державної політики у сфері фізичної культури і спорту», Програми розвитку фізичної культури і спорту населених пунктів Семенівської селищної ради на період 2021-2025 роки (затвердженої рішенням сесії Семенівської селищної ради восьмого скликання від 30.12.2020 року).

Протягом 2023 року робота з даного питання була спрямована на розвиток, популяризацію фізичної культури і спорту у громаді, залучення різновікового населення до активних занять фізкультурно-оздоровчою та спортивною діяльністю, створення сучасних умов для забезпечення оптимальної рухової активності жителів громади.

Згідно плану роботи було проведено:

- Благодійний турнір з волейболу (чоловіки) с. Семенівка, 04.02.2023 року;

- Благодійний турнір з тенісу настільного с. Веселий Поділ, 04.03.2023 року;

- Відкритий благодійний турнір з волейболу серед чоловіків, с. Семенівка, 26.03.2023 року;

- Благодійний турнір з волейболу (серед юнааків),  с. Іванівка, 11.03.2023 року;

- Благодійний турнір з тенісу настільного серед чоловіків та жінок присвяченого  Всесвітньому дню настільного тенісу с. Семенівка, 02.04.2023 року;

- Благодійний турнір з міні-футболу серед ветеранів 40+, с. Семенівка, 29.04.2023 року;

- Благодійний турнір з тенісу настільного серед чоловіків, с. Садки, Кременчуцький район,  22.04.2023 року;

- Благодійний турнір з міні-футболу на підтримку ЗСУ, с. Семенівка, 20.05.2023 року;

- Першість Семенівської територіальної громади з міні-футболу,

с. Семенівка, 27.05.2023 року;

- Турнір з волейболу серед юнаків по Програмі «Рух – це здорово»,  с. Веселий Поділ, 15.06.2023 року;

- Турнір з міні-футболу серед юнаків по Програмі «Рух – це здорово»,  с. Семенівка, 23.06.2023 року;

- Участь у благодійному турнірі з тенісу настільного у м. Хорол, 24.06.2023 року;

- Участь команди «Вікторія» с. Устимівка у чемпіонаті з футболу Глобинської ТГ;

- Захід до дня фізичної культури та спорту серед учнів Веселоподільського ліцею 6-8 класів «Спорт для всіх», 08.09.2023 року;

- Зональні змагання з футболу серед юнаків ДЮСШ Полтавської області у м. Кобеляки, 10.10.2023 року;

- Фінальні змагання з волейболу серед дівчат ДЮСШ Полтавської області у м. Лубни, 10.10.2023 року;

- Спортивний захід з міні футболу «Пліч-о-опліч» серед вихованців ДЮСШ Семенівської селищної ради, 18.10.2023 року;

- Зональні змагання з тенісу настільного серед учнівської молоді VІ Гімназіади Полтавщини у м. Горішні Плавні, 25.10.2023 року;

- Зональні змагання з шахів серед учнівської молоді VІ Гімназіади Полтавщини у м. Горішні Плавні, 01.11.2023 року;

- Фінальні змагання з тенісу настільного серед учнівської молоді VІ Гімназіади Полтавщини у м. Гребінка, 10.11.2023 року;

- Зональні змагання з дзюдо серед юнаків системи освіти ДЮСШ Полтавської області  у м. Горішні Плавні, 11.11.2023 року;

- Зональні змагання з футзалу серед учнівської молоді VІ Гімназіади Полтавщини у м. Горішні Плавні, 15.11.2023 року;

- Фінальні змагання з волейболу серед юнаків системи освіти ДЮСШ Полтавщини у м. Кобеляки, 15.11.2023 року;

- Спортивний захід з волейболу «Пліч-о-опліч» серед вихованців ДЮСШ Семенівської селищної ради у с. Семенівка, 17.11.2023 року;

- Фінальні змагання з волейболу серед юнаків системи освіти ДЮСШ Полтавщини у м. Лубни, 22.11.2023 року;

- Фінальні обласні змагання з гирьового спорту серед юнаків системи освіти ДЮСШ Полтавщини у м. Карлівка, 25.11.2023 року;

За час проведення благодійних турнірів на підтримку ЗСУ було зібрано до 50 тис. грн.

Команда «Круть і Ко» (с. Семенівка) бере активну участь у чемпіонаті і кубках і благодійних турнірах Кременчуцького району.

Фінанси

На утримання закладів освіти Семенівської територіальної громади у 2023 році було здійснено видатків на загальну суму 98 186,8 тис.грн .

Витрати на заробітну плату та нарахування на оплату праці – 81 490,3 тис.грн :

- за рахунок коштів освітньої субвенції для виплати заробітної плати педагогічного персоналу – 40662,8 тис. грн;

- за рахунок коштів субвенції на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами – 82,1 тис. грн

Витрати на оплату енергоносіїв (газопостачання, електроенергія, водопостачання та придбання твердого палива) – 8 818,7 тис. грн 

На підвезення дітей до закладів освіти придбано пального на суму 2158,0 тис.грн, на здійснення поточного ремонту та придбання запасних частин для ремонту автобусів було витрачено 918,6 тис.грн.

На харчування в закладах загальної середньої освіти та дошкільної освіти здійснено видатків на суму – 856,8 тис. грн з загального фонду та 247,1 тис.грн за рахунок коштів отриманих як плата за послуги (надходження батьківської оплати за харчування дітей в КЗДО)

На оплату різних послуг (інтернет, заправка картриджів, охоронна та протипожежна сигналізація, перезарядка вогнегасників та ін.) здійснено видатків на суму 1687,8 тис.грн.

На придбання господарських товарів, миючих засобів, будівельних товарів (для косметичних ремонтів ЗЗСО та ЗДО) та ін. видатки за 2023 рік становлять 1327,4 тис. грн.

У 2023 році було відремонтовано котел у Богданівському ліцеї на суму 100,0 тис. грн за рахунок коштів цільових фондів, було замінено котел у Семенівському ліцеї №2 на суму 99,5 тис. грн та у Криворудському ліцеї на суму 99,5 тис. грн за рахунок коштів місцевого бюджету.

Ще за рахунок коштів місцевого бюджету було придбано комп’ютерну техніку на відділ та Семенівський БДЮТ на загальну суму 105,0 тис.грн, та пральну машину для Семенівського КЗДО «Мялятко» на суму 29,9 тис. грн.

За рахунок коштів субвенції з державного бюджету на реалізацію заходів НУШ було придбано навчальні засоби на загальну суму 172,0 тис. грн.

Також здійснено видатки на розробку ПКД та інженерні вишукування на нове будівництво споруд цивільного захисту (укриття) в Устимівському ліцеї та Семенівському ліцеї №2 та реконтрукцію підвального приміщення під укриття Семенівського ліцею №1 ім. М.М.Хорунжого в загальній сумі 791,6 тис.грн

Організація харчування дітей в закладах освіти Семенівської селищної ради

Організація харчування дітей у закладах освіти є пріоритетним напрямом розвитку та функціонування освітньої галузі Семенівської селищної ради. Перебування дитини у школі, її безпека та здоров’я, формування культури харчування та правильних харчових звичок є однією з важливих цінностей Нової української школи.

Харчування учнів організовано в усіх закладах освіти. Одноразовим гарячим харчуванням охоплено 1204 здобувачів освіти, що становить 83 % від загальної кількості учнів 1-11 класів.

За кошти місцевого бюджету безкоштовно харчуються 353 учнів 1-11 класів пільгових категорій. До пільгових категорій дітей, які користуються безкоштовним харчуванням, відносяться діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних класах, діти із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»; діти з числа осіб, визначених у статті 10 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», діти (пасинки, пасирбиці) осіб, визначених учасниками бойових дій. Всього таких дітей 353 (24,3 %) від загальної кількості здобувачів освіти.

За кошти місцевого бюджету безкоштовним харчуванням охоплено 42,9% дітей-дошкільнят пільгових категорій. Крім цього, за кошти місцевого бюджету з батьківською доплатою 40% харчуються діти з багатодітних сімей, та діти з числа внутрішньо переміщених осіб. Всього таких дітей 17,4 % від загальної кількості дошкільнят.

Харчування учнів 1-4 класів та вихованців садочків з бюджету громади у 2023 році сплачено -856,8 тис. грн, батьківська плата-247,1 тис. грн.

Тендерні договори

У 2023 році Відділом освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради Полтавської області було проведено відкриті торги з особливостями                          (Постанова № 1178 від 12.10.2022 року зі змінами та доповненями «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування»), а саме:

1. Відкриті торги ДК 021:2015:09310000-5 Електрична енергія на суму  1 673 263,00  грн.  були запущені  14.12.2022 року.   Договір  був підписаний  12 січня 2023 року з ТОВ Енергетичний бізнес»  і  набув чинності з  дати  підписання на суму 1 389 600,00 грн. Кінцевий  строк  дії даного  договору  31.12.2023 року.

2. Відкриті торги ДК 021:2015:03410000-7 Деревина (дрова паливні колоті твердих порід) на суму  489 600,00  грн.  були запущені  29.08.2023 року.   Договір  був підписаний  26 вересня 2023 року з ФОП Кизирєвим Андрієм Валерійовичем  і  набув чинності  з  дати  підписання на сумму 438 000,00 грн. Кінцевий  строк  дії даного  договору  31.12.2023 року.

3. Відкриті торги ДК 021:2015:09110000-3 Тверде паливо (вугілля) на суму  1 952 628,00  грн.  були запущені  29.08.2023 року.   Договір  був підписаний  16 жовтня 2023 року з ТОВ «ВІТЕЛ-ТРЕЙД»  і  набув чинності  з  дати  підписання на сумму 1 301 999,00 грн. Кінцевий  строк  дії даного  договору  31.12.2023 року

4. Відкриті торги ДК 021:2015:44620000-2 Радіатори і котли для систем центрального опалення та їх деталі (Котел) на суму  100 000,00  грн.  були запущені  26.09.2023 року.   Договір  був підписаний  16 жовтня 2023 року з ТОВ «ЄВРОТЕРМ  ГРУП» і  набув чинності  з  дати  підписання на суму 99 900,00 грн. Кінцевий  строк  дії даного  договору  31.12.2023 року

5. Відкриті торги ДК 021:2015:15110000-2 М’ясо (свинина та курятина) на суму  475 162,30  грн.   були запущені  02.10.2023 року.   Договір  був підписаний  20 жовтня 2023 року з ТОВ «ФУДГРАНД»  і  набув чинності  з  дати  підписання на суму 405 232,62 грн. Кінцевий  строк  дії даного  договору  31.12.2023 року

6. Відкриті торги ДК 021:2015:03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (овочі та фрукти) на суму  232 181,00  грн.  були запущені  18.10.2023 року.   Договір  був підписаний  6 листопада 2023 року з ТОВ «ФУДГРАНД» і набув чинності  з  дати  підписання на суму 213 448,20 грн. Кінцевий  строк  дії даного  договору  31.12.2023 року

7. Відкриті торги ДК 021:2015:50110000-9 Послуги з ремонту і технічного обслуговування мототранспортних засобів і супутнього обладнання  (послуги з ремонту і технічного обслуговування автомобілів) на суму                       98 000,00  грн. були запущені  28.11.2023 року.   Договір  був підписаний          13 грудня 2023 року з філією «Кременчукавтосервіс» ПАТ «Полтава-Авто»  і  набув чинності  з  дати  підписання на суму 90 024,00 грн. Кінцевий  строк  дії даного  договору  31.12.2023 року

8. Відкриті торги ДК 021:2015:09110000-3 Тверде паливо  (Брикети паливні з тирси, пелети (гранули) паливні дерев’яні) на суму  147 480,00  грн.  були запущені  28.11.2023 року.   Договір  був підписаний  15 грудня 2023 року з ФОП Смірнов Р.М. і  набув чинності  з  дати  підписання на суму 105 250,00 грн. Кінцевий  строк  дії даного  договору  31.12.2023 року

Окрім відкритих торгів з особливостями відділом освіти було заключено 424 прямих договорів (без застосування електронної системи закупівель),  бо вартість договору не перевищувала 100 тис. гривень. За цими договорами здійснювались закупівля різних товарів та послуг, що необхідні для функціонування закладів освіти, а саме: продукти харчування, господарські товари, канцтовари та запасні частини до транспортних засобів, послуги інтернет-провайдерів та інше.

Начальник відділу Наталія ПЕТУХОВА

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора