A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Щотижнева робоча нарада

Дата: 24.04.2024 10:52
Кількість переглядів: 63

23 квітня відбулася щотижнева робоча нарада у селищного голови Людмили Милашевич. На нараді були присутні перший заступник селищного голови Юрій Стеценко, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Людмила Лопата, керівники структурних підрозділів, підприємств та установ.

Про роботу відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту за 2023 рік доповіла начальник Відділу Наталія Петухова.

У 2023 році відділом освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради спільно з закладами дошкільної, загальної середньої освіти, позашкільної, професійної освіти забезпечувалася якісна реалізація основних завдань державної політики у системі освіти відповідно до чинного законодавства України.

В умовах воєнної агресії російської федерації в громаді з 1 вересня 2023 року функціонує 11 закладів та 2 підрозділи дошкільної освіти комунальної форми власності . Загальна кількість дітей, які навчаються в цих закладах, складає 298 осіб, у тому числі здобувають освіту 14 дітей з числа внутрішньо переміщених осіб. У 3 групах закладів дошкільної освіти навчається 66 вихованців, з них 3 дітей з особливими освітніми потребами. Кількість педагогічних працівників у закладах дошкільної освіти – 57.

Більш детально про роботу відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту за посиланням: https://semenivska-gromada.gov.ua/news/1713859229/

На зібранні було обговорені стан декомунізації пам’яток у сфері освіти та культури громади.

Також селищний голова наголосила присутнім, що зараз триває активна підготовка до сесії, тож всі структурні підрозділи повинні працювати злагоджено.

Далі присутні доповіли про проведені роботи у підпорядкованих структурах за минулий тиждень та окреслили плани роботи на поточний тиждень.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора