A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

За І квартал 2024 року мешканці Полтавщини отримали понад 4 тисячі сертифікатів відкритих ключів

Дата: 26.04.2024 09:19
Кількість переглядів: 22

Електронний цифровий підпис дає його власнику можливість підписувати електронні документи, користуватися електронними послугами, реєтруватися на державних порталах, використовувати всі можливості Електронного кабінету платника та мобільного застосунку «Моя податкова». Податкова служба пропонує до застосування кваліфіковані сертифікати відкритих ключів Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ДПС.

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області звертають увагу, що платники та громадяни Полтавщини, можуть отримати кваліфіковані сертифікати відкритих ключів, звернувшись до відокремлених пунктів реєстрації, які розташовані за адресами: м. Полтава, вул. Європейська, 155, поверх 1, зал № 1, кімната 1, м. Кременчук, вул. Троїцька, 76, поверх 1, кімната 102.

За січень – березень 2024 року фахівці сектору реєстрації користувачів сформували 4 768 сертифікатів відкритих ключів, із них у відокремлених пунктах реєстрації м. Полтави – 2 982 та м. Кременчука – 1 786. Кваліфіковані електронні довірчі послуги отримали 1 221 юридична особа і 1 134 фізичних осіб.

Додатково повідомляємо, що Кваліфікований надавач електронних довірчих послуг ДПС припинив автоматичне формування нових сертифікатів відкритих ключів користувачів за один день до закінчення строку чинності старих сертифікатів терміном дії на один рік.

В свою чергу, пропонуємо користуватись функцією повторного дистанційного формування сертифікатів за електронним запитом (https://ca.tax.gov.ua/manage-certificates) до закінчення терміну дії власних кваліфікованих сертифікатів.

Нагадуємо, перевірити термін дії власних кваліфікованих сертифікатів можна на вебпорталі надавача в меню «Пошук сертифікатів та СВС».

Головне управління ДПС у Полтавській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора