A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

День батька

Дата: 19.06.2016 19:57
Кількість переглядів: 996

19 червня ДЕНЬ БАТЬКА

Щорічно у третю неділю червня у багатьох країнах світу прийнято відзначати день батька. Це свято було засноване за ініціативою американської жительки Сонори Смарт, яка під час служби у церкві, що проходила в честь Дня матері, подумала про те, як складно виховувати батькові – Вільяму Джексону Смарту її і ще п’ятьох дітей. Тоді Сонора звернулася до влади і запропонувала зробити офіційною дату в році, яка буде присвячена всім батькам, дарує тепло і радість своїм дітям. Спочатку влада прийнятті постанову про те, що День батька відзначатиметься 5 червня того, коли народився Вільям Смарт, однак пізніше свято перенесли на 19 червня. Згодом День батька стало прийнято відзначати третю неділю червня. Символікою такого свята вважаються червоні і білі квіти. 

У цей День, як і в кожен інший, ми приєднуємося до привітань і поздоровлень, що лунають на адресу наших батьків!

Бажаємо їм бути з нами якомога довше, щоб ми більше могли радувати їх і піклуватися про них, любити їх і спілкуватися з ними, адже цю можливість ми маємо не завжди! З Днем батька Вас, дорогі наші татусі, будьте здоровими та щасливими!

 

Неможна забути в цей складний час для нашої країни, про героїв татусів, які ціною свого життя захищають нашу рідну землю, захищають своїх дітей, захищають кожного україньця.

Низький Вам уклін, хай Господь Бог Вас оберігає та допомагає, повертайтеся живими та здоровими до своїх дітей, які Вас чекають вдома. 


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора