A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відпрацювання щодо стабілізації криміногенної обстановки

Дата: 10.11.2016 22:30
Кількість переглядів: 871

Фото без описуСеменівська поліція розпочала відпрацювання щодо стабілізації криміногенної обстановки

Згідно доручення Голови Національної поліції по всій території України, в тому числі і на Семенівщині, розпочалися комплексні оперативно-профілактичні заходи, метою яких є стабілізація криміногенної ситуації.
Ці заходи перш за все спрямовані на боротьбу зі злочинністю на території району, підтримання публічної безпеки і правопорядку. Проводяться відпрацювання за усіма напрямками діяльності поліції при взаємодії із іншими зацікавленими організаціями. 
Вже відсьогодні і до 30 листопада розпочато практичний етап відпрацювань.
Попередньо складено та затверджено плани заходів, особливу увагу у яких приділено попередженню та розкриттю тяжких і резонансних злочинів, незаконних заволодінь автотранспортом, вилученню з незаконного обігу зброї та наркотичних засобів, розшуку злочинців та безвісти зниклих громадян. 
Активну участь у проведенні відпрацювань беруть дільничні офіцери поліції та працівник ювенальної превенції, які здійснюють профілактичну роботу з працівниками та власниками розважальних закладів з метою виявлення фактів продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів, виявляють дітей, що перебувають у таких закладах без нагляду дорослих та батьків, які не виконують батьківських обов’язків по догляду за дітьми.
Правоохоронці звертаються до громадськості сприяти у розкритті злочинів та недопущення їх скоєння.

За даними http://Семенівське відділення поліції ГУНП в Полтавській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора