A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

На Семенівщині для учнів були проведені відкриті уроки з нагоди Всесвітнього дня охорони праці

Дата: 28.04.2017 23:36
Кількість переглядів: 600

У всьому світі напередодні 28 квітня рекламно-роз’яснювальні кампанії, бесіди та інші заходи були спрямовані на привернення уваги громадськості до проблем у сфері охорони праці, кількості травм, хвороб і смертей, пов’язаних із трудовою діяльністю.

На Семенівщині теж не залишилися осторонь. Протягом тижня для учнів шкіл району були проведені відкриті уроки, на яких дітям розповідали про нещасні випадки та професійні захворювання; про те, як їх можна уникнути, дотримуючись правил техніки безпеки; про забезпечення державою прав громадян на належні, здорові та безпечні умови праці; про надання матеріальної допомоги потерпілим на виробництві працівникам тощо. 
Попри те, що Семенівщина – аграрний район, і ми не маємо заводів чи шахт, проблема виробничого травматизму постає досить гостро. Станом на 1 січня 2017 року на обліку у відділенні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві в Семенівському районі (обслуговує також і Хорольський) знаходиться 159 особових справ потерпілих на виробництві (членів їх сімей), серед яких 117 мають ту чи іншу групу інвалідності. Протягом року їм було виплачено 3,5 млн. грн. страхових виплат.

  

Джерело - Голос Громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора