Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

На Семенівщині для учнів були проведені відкриті уроки з нагоди Всесвітнього дня охорони праці

Дата: 28.04.2017 23:36
Кількість переглядів: 614

Фото без описуУ всьому світі напередодні 28 квітня рекламно-роз’яснювальні кампанії, бесіди та інші заходи були спрямовані на привернення уваги громадськості до проблем у сфері охорони праці, кількості травм, хвороб і смертей, пов’язаних із трудовою діяльністю.

На Семенівщині теж не залишилися осторонь. Протягом тижня для учнів шкіл району були проведені відкриті уроки, на яких дітям розповідали про нещасні випадки та професійні захворювання; про те, як їх можна уникнути, дотримуючись правил техніки безпеки; про забезпечення державою прав громадян на належні, здорові та безпечні умови праці; про надання матеріальної допомоги потерпілим на виробництві працівникам тощо. 
Попри те, що Семенівщина – аграрний район, і ми не маємо заводів чи шахт, проблема виробничого травматизму постає досить гостро. Станом на 1 січня 2017 року на обліку у відділенні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві в Семенівському районі (обслуговує також і Хорольський) знаходиться 159 особових справ потерпілих на виробництві (членів їх сімей), серед яких 117 мають ту чи іншу групу інвалідності. Протягом року їм було виплачено 3,5 млн. грн. страхових виплат.

Фото без опису  Фото без опису

Джерело - Голос Громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора