A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Щотижнева робоча нарада

Дата: 01.04.2024 10:25
Кількість переглядів: 65

 

1 квітня відбулася щотижнева робоча нарада селищного голови Людмили Милашевич. На нараді були присутні керівники структурних підрозділів, комунальних підприємств та установ.

Перед початком роботи всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять колеги Сергія Ковері, начальника відділу житлово-комунального господарства, цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами селищної ради, життя якого передчасно обірвалося. Вічна пам’ять.

Далі перейшли до порядку денного. Звіт про роботу відділу культури та дозвілля (начальник — Інна Календарь) за 2023 рік. Доповіла спеціаліст відділу Юлія Скриль.

Реалізацію державної політики в галузі культури на території громади  здійснює відділ культури та дозвілля Семенівської селищної ради. Збереження культурного надбання та традицій, організація дозвіллєвих заходів та заходів національно-патріотичного спрямування – одне з найголовніших завдань, що стоїть перед галуззю культури. Відділ культури та дозвілля Семенівської селищної ради працює над проведенням заходів, передбачених Програмою з відзначення державних та професійних свят, ювілейних та святкових дат, відзначення осіб, які зродили вагомий внесок у розвиток Семенівської селищної територіальної громади, здійснення представницьких та інших заходів на 2021-2025 роки та Програмою підтримки та розвитку культури Семенівської селищної територіальної громади на 2022-2026 роки.

Більш детально про роботу відділу культури та дозвілля за посиланням:
https://semenivska-gromada.gov.ua/news/1711953904/

На нараді обговорили питання, що стосуються благоустрою громади.

КП "Комунальник" Семенівської селищної ради (директор — Олександр Сурков) звертається до всіх жителів приватного сектору, багатоквартирних будинків провести весняне прибирання біля прибудинкових територій, під’їздів будинків та на територіях прилеглих садиб, вулицях, господарських територіях.  А колективів підприємств, установ та організацій всіх форм власності, громадських організацій просимо провести санітарне прибирання та благоустрій прилеглих та закріплених за вами територій. Давайте зробимо Семенівську громаду чистою!

Окремо Людмила Павлівна наголосила, що зараз триває активна підготовка до сесії, яка запланована на 5 квітня.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора