Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Кіноклуб Docudays UA у бібліотеці

Дата: 02.08.2023 15:02
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

01 серпня 2023 року у Семенівській центральній бібліотеці Кременчуцьким РС № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області було організовано кіноклуб Docudays UA під час якого було переглянуто кінострічку «Громадський активіст».

У заході прийняла участь і головний юрист сектору «Семенівське бюро правової допомоги»  Зайченко Олена.

По закінченню перегляду фільму присутні обговорили важливість ролі громадянського суспільства в державі, необхідність відстоювати свої права та боротися за справедливість.

Зайченко Олена підготувала розповідь про права та соціальний захист військовослужбовців. Присутніх також було повідомлено про порядок отримання безоплатної правової допомоги та можливість отримання безоплатної вторинної правової допомоги ветеранами війни, членами сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членами сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, що включає такі види правових послуг:

- захист;

- здійснення представництва інтересів осіб, що мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами;

- складення документів процесуального характеру.

Після інформаційної частини заходу працював консультаційний пункт, де всі бажаючі мали змогу отримати правові консультації.

За правовою допомогою можна звернутися до сектору “Семенівське бюро правової допомоги”, що знаходиться за адресою смт. Семенівка, вул. Незалежності, 34; тел.: (05341)91243.

Крім того, отримати безоплатну правову допомогу під час дії воєнного стану можна наступним чином. За номером 0 800 213 103 надаються консультації та роз’яснення з правових питань, додаткові відомості про надання безоплатної правової допомоги тощо.

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора