Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

На порядку денному щотижневої наради – благоустрій громади

Дата: 23.07.2024 10:26
Кількість переглядів: 65

22 липня відбулася щотижнева робоча нарада, яку провела селищний голова Людмила Милашевич.

Коротко, що було:

- звіт про роботу КП «Комунальник» за І півряччя 2024 року. Доповів з цього питання директор підприємства Олександр Сурков.

КП «Комунальник» нагадує всім жителям громади, установам, організаціям та підприємствам усіх форм власності про необхідність забезпечувати належне утримання закріплених територій, а саме здійснювати, покіс трави, наводити чистоту біля прибудинкових територій, під’їздів будинків та на територіях прилеглих садиб.

Додамо, що всі жителі приватних будинків до 28 липня повинні здійснити обрізку дерев та гілок біля прибудинкових територій, прибрати каміння та будматеріали обабіч дворів, біля проїжджої частини, які перешкоджають руху транспорту, заважають проїзду техніки КП «Комунальник», авто швидкої допомоги та іншого спец. транспорту (особливо це стосується вузьких вулиць, провулків, тупіків). Після 28 липня КП «Комунальник» здійснить вивіз каміння самостійно.

По завершенню наради Людмила Павлівна надала відповідні доручення та визначила завдання щодо їх першочергового вирішення. Працюємо далі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора