Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Завершився 60-денний період уточнення даних військовозобов'язаних: ЦНАПи Полтавщини впоралися із завданням

Дата: 25.07.2024 13:49
Кількість переглядів: 47

16 липня завершився 60-денний період надання послуги з уточнення даних військовозобов’язаних у ЦНАПах. За цей час нею скористалися понад 1,4 мільйона українців, чим розвантажили роботу територіальних центрів комплектування.

Зокрема, в ЦНАП Семенівської селищної ради було оновлено 706 даних військовозобов’язаних.

Впродовж 60 днів співробітники ЦНАПів активно консультували громадян з питань актуалізації даних, встановлення мобільного застосунку Резерв+ та інших пов'язаних тем. До процесу були залучені 9 тисяч адміністраторів по всій Україні. Деякі центри працювали навіть у вихідні дні. В останні два тижні кількість звернень до ЦНАПів збільшилась у 4 рази. За даними Міністерства цифрової трансформації України, загалом за цей період сформували 1 418 930 заяв з уточнення даних військовозобов’язаних.

У Полтавській області ЦНАПи функціонують в усіх 60 громадах регіону, що забезпечує доступність адміністративних послуг для всіх громадян. Із метою покращення доступності адміністративних послуг, у громадах також створено 3 територіальні підрозділи та 143 віддалені робочі місця адміністраторів ЦНАП. Попри значне навантаження та технічні проблеми, що інколи виникали у системі, ЦНАПи Полтавщини відіграли важливу роль у процесі оновлення даних у кожній територіальній громаді.

Під час 60-денного періоду уточнення даних, ЦНАПи Полтавської області надали військовозобов'язаним громадянам високоякісні послуги та відповідно до Закону успішно завершили надання цієї послуги. Наразі оновлення даних можливе лише в ТЦК та в застосунку Резерв+.

Дякуємо працівникам ЦНАПів за їхню продуктивну роботу і висловлюємо вдячність за відданість справі!

За інформацією Полтавська ОВА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора