Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Олександр Ворона

Дата: 23.08.2024 08:17
Кількість переглядів: 41

СЕМЕНІВСЬКА ГРОМАДА В ЖАЛОБІ:

ПРОВЕЛИ ЗЕМЛЯКА ОЛЕКСАНДРА ВОРОНУ ОСТАННЬОЮ ЗЕМНОЮ ДОРОГОЮ

Війна особливо загострила відчуття скороминущості існування та крихкості миру. Війна принесла багато горя, сліз, страждань і біди у кожну українську родину, громаду та сколихнула всю країну. На Семенівщину знову прилетіла чорним круком трагічна, нестерпно болюча звістка.

18 серпня 2024 року поблизу н. п. Новогродівка Донецької області загинув наш земляк-військовослужбовець із с-ща Семенівка – Олександр Валентинович Ворона (11.05.1988 р.н.).

Сьогодні, 22 серпня, площа біля адмінбудинку омилася гіркими сльозами за вбитим солдатом. «Живим коридором слави» представники влади, небайдужі жителі Семенівської громади та військові зустріли домовину з тілом полеглого Воїна. До його ніг люди оберемками клали живі квіти в знак глибокої вдячності та щирої подяки за захист від зазіхань російських окупантів.

Щирі слова співчуття рідним та близьким Героя висловили селищний голова Людмила Милашевич та начальник третього відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Станіслав Ковалевський.

Схилімо голови у скорботі, гідно вшануймо Героя, який заплатив за нашу свободу та незалежність своїм життям. Слава Україні та Герою Небесного легіону славних Воїнів – Олександру Вороні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора