Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Лікар із величезним досвідом та ще більшою любов’ю до своїх пацієнтів

Дата: 24.09.2024 08:08
Кількість переглядів: 34

До нас звернулися жителі Семенівської громади із вдячністю до лікаря-невропатолога Вікторії Сушко за її роботу, чуйне та дбайливе ставлення до пацієнтів.

«Вікторія Миколаївна — чудовий спеціаліст із великим досвідом роботи. Вона дуже чуйна та привітна жінка, яка з великим задоволення допоможе кожному хворому. Уважна, відповідальна і справжній професіонал. Вона завжди вислухає, проконсультує і допоможе. Хоча іноді незручно їй телефонувати у вихідні чи післяробочий час, але вона жодного разу не кинула слухавки та не відмовила в допомозі», — так говорять вдячні люди нашої громади.

Головний лікар КП «Семенівська лікарня» Семенівської селищної та Оболонської сільської рад Юрій Колодій про Вікторію Сушко: «За час лікарської практики в Семенівській лікарні вона зарекомендувала себе як компетентний та уважний спеціаліст. Маючи за плечима більше 15 років досвіду, вона допомогла сотням пацієнтів. Лікарка має великий багаж знань і практичного досвіду у вирішенні проблем. Вона постійно підвищує свій рівень кваліфікації і відповідально підходить до лікування своїх пацієнтів».

«Головне в роботі з пацієнтами для мене – зменшувати їхній біль, пов’язаний з неврологічною патологією, повертати пацієнтів у звичне життя, щоб не було обмеження працездатності та домагатися їхнього повного одужання», – зазначає лікарка.

Хочемо додати, що не так давно Вікторію Сушко було нагороджено грамотою Департаменту охорони здоров’я Полтавської обласної військової адміністрації. Дякуємо лікарю-невропатологу Вікторії Миколаївні за професіоналізм, відданість своїй професії, невтомну працю та врятовані життя. Бажаємо здоров’я, успіхів у вашій нелегкій, але благородній справі.

Ще 15 років тому викладач Вікторії, який мріяв залишити її працювати в Полтаві із захопленням та нотками заздрощів сказав Людмилі Милашевич: «Семенівщині дісталася людина з унікальним лікарським талантом, вона — самородок!». Пишаємося тим, що в нашій громаді є такі люди.

Чуйна жінка, любляча мама та дружина, хороша господиня, відмінна лікарка, яка здобула авторитет та повагу пацієнтів, котрі довіряють їй найцінніше – своє здоров’я — ось він портрет Вікторії Сушко.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора