Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Андрій Троцький

Дата: 08.10.2024 14:53
Кількість переглядів: 18

Довга дорога додому: військовий із Семенівської громади, що вважався зниклим безвісти, повернувся додому на щиті

Сьогодні громада провела в останню дорогу нашого земляка – жителя с. Малинівка — Андрія Троцького. Довгі дні, тижні, місяці пошуків та сподівань. На превеликий жаль, надія на те, що військовий повернеться додому живим, не виправдалась. Нещодавно вдалося впізнати тіло нашого земляка після судово-генетичної експертизи.

Небайдужі жителі Семенівської громади з квітами в руках зустрічали Героя навколішки, схиливши голови в знак пам'яті та пошани. Провести в останню дорогу Андрія Володимировича Троцького прийшли рідні, близькі, друзі, представники влади та ТЦК та СП.

Андрій лишив про себе лише хороші спогади, залишившись частинкою тепла у серцях тих, хто його знав. Військовий був завжди усміхнений, доброзичливий, щирий, чесний, завжди готовий прийти на допомогу.

Щирі слова співчуття рідним від усієї громади висловили перший заступник селищного голови Юрій Стеценко та начальник третього відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Станіслав Ковалевський.

Сьогодні семенівська земля прийняла мужнього Воїна на вічний спочинок. Вічна пам'ять та шана Андрію! Хай душа загиблого Захисника знайде вічний спокій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора