Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Нагороди посмертно — Героям, які загинули за Україну

Дата: 15.11.2023 14:51
Кількість переглядів: 133

Сьогодні, 15 листопада, селищний голова Людмила Милашевич, начальник третього відділу Кременчуцького РТЦК та СП майор Станіслав Ковалевський та старший офіцер третього відділу Кременчуцького РТЦК та СП  старший лейтенант Олександр Мірошниченко вручили нагороди родинам загиблих земляків — військовослужбовців Сергія Сімчишина та Ігоря Парасочки. Вони стали справжніми воїнами світла, які боролися за найвищі цінності – свободу та справедливість.

Указом президента України від 4 серпня 2023 року №470 військовослужбовець, старший солдат Сімчишин Сергій Семенович нагороджений державною нагородою (посмертно) — орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Довідково: Сімчишин Сергій Семенович солдат-сапер інженерно-саперного взводу. Позивний «Правий».

Загинув 27 березня 2023 року в районі н. п. Тоненьке Донецької області. Нагороджений нагрудним знаком Полтавської обласної ради "За вірність народу України" (посмертно).

Похований в с-щі Семенівка.
 

Наказом командира військової частини А7014 від 24 липня 2023 року №4161 військовослужбовець, солдат Парасочка Ігор Іванович нагороджений нагрудним знаком «66 окрема механізована бригада» (посмертно).

Довідково: Парасочка Ігор Іванович солдат, номер обслуги гаубичного самохідно-артилерійного дивізіону в/ч 7014.

Загинув 17 травня 2022 року в смт. Десна Чернігівської області.

У своїй промові Людмила Павлівна висловила вдячність і глибоку шану кожному військовому, який загинув за незалежність нашої країни.

На шляху до Перемоги у нас ще багато випробувань, але заради пам’яті про наших Героїв, ми завжди будемо стояти міцно і відстоювати наші ідеали. Їхні імена продовжують жити у нашій пам'яті та серцях. Вічна та світла пам’ять Героям!
Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора