Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Безжальна війна продовжує забирати життя українців…

Дата: 15.06.2024 15:45
Кількість переглядів: 283

Сьогодні, 15 червня, Семенівська громада зустріла та провела в останню путь солдата кулеметника стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти вч 7311 вч А 7044 Василя Васильовича Зеленського, який загинув захищаючи незалежність та територіальну цілісність України.

Провести в останню путь Героя прийшли рідні, близькі, знайомі, жителі громади, побратими, військовослужбовці та представники влади.

Помер Василь Васильович 12 червня 2024 року внаслідок тяжких поранень, отриманих під час боїв у районі н. п. Уманське Донецької області.

Щирі слова співчуття висловили селищний голова Людмила Милашевич та начальник третього відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Станіслав Ковалевський.

У ці гіркі хвилини вся Семенівська громада розділяє горе сім’ї та непоправну втрату. Кожен житель схиляє голову перед відважністю, стійкістю та патріотизмом Василя Васильовича, який віддав своє життя за Україну і за кожного з нас!

Вічна пам’ять нашому Герою. Вічна пам’ять всім Героям, які обороняють нас, але вже в лавах небесного війська. Слава Україні!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора