Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Про скликання тридцять четвертої позачергової сесії селищної ради восьмого скликання

Дата: 03.07.2024 12:37
Кількість переглядів: 365

Фото без опису

До уваги депутатів!

09 липня 2024 року о 08.00 год. згідно розпорядження Семенівського селищного голови  від 03 липня 2024 року у приміщенні адміністративного будинку (вул.Незалежності, 44, смт. Семенівка) скликається пленарне засідання тридцять  четвертої позачергової  сесії селищної ради  восьмого скликання з порядком денним:

 

  1. Про результати діяльності Глобинської окружної прокуратури щодо протидії злочинності.
  2. Про внесення змін до показників бюджету Семенівської селищної територіальної громади на 2024 рік.
  3. Про внесення змін до Регламенту Семенівської селищної ради.
  4. Про  внесення змін до Положення про  постійні комісії Семенівської селищної ради.
  5. Про створення Алеї Слави.
  6. Про внесення змін до програми забезпечення мобілізаційної підготовки на території Семенівської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки.
  7. Про внесення змін до Програми розвитку дорожнього господарства Семенівської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки.
  8. Про внесення змін до Програми «Творча обдарованість» Семенівської селищної ради на період з 2022 по 2026 рік.
  9. Про організацію та проведення громадських обговорень в рамках оптимізації мережі закладів освіти Семенівської селищної ради.
  10. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану за І квартал 2024 року комунального підприємства «Семенівська лікарня» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради.
  11. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану за І квартал 2024 року комунального підприємства «Семенівський центр ПМСД» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради.
  12. Про затвердження Статуту Комунального підприємства «Семенівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради.
  13. Про внесення змін до Комплексної програми розвитку та фінансування охорони здоров’я на території  Семенівської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки.
  14. Про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту населення Семенівської селищної ради на 2021-2025 роки.
  15. Про внесення змін до Інструкції з діловодства в Семенівській селищній раді та у виконавчих органах Семенівської селищної ради.
  16. Про надання дозволу на приватизацію нежитлової будівлі, розташованої за адресою: Полтавська область, Кременчуцький р-н, с.Карпиха, вул. Вишнева, 43а.
  17. Про надання дозволу на приватизацію господарського будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами, розташованого за адресою: Полтавська область, Кременчуцький р-н, с.Вербки, вул. Садова,8.
  18. Про затвердження порядку продажу та інформаційного повідомлення про продаж на аукціоні об`єкта малої приватизації.
  19. Про передачу об`єкта незавершеного будівництва системи пожежної сигналізації, системи оповіщення про пожежу та управління евакуювання людей, системи передавання тривожних сповіщень, системи блискавко захисту та вогнезахисної обробки дерев`яних конструкцій даху в адмінбудівлі по вул.Незалежності, 44а в селищі Семенівка Кременчуцького району.
  20. Про передачу точки обліку електроенергії.
  21. Про передачу точки споживання природного газу.
  22. Про проведення оцифрування, аудиту та аналітики земель на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області
  23. Про надання дозволу громадянці Сурковій Діані Олександрівні на передачу в суборенду земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення розташованих за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, яка перебуває у неї в користуванні на умовах оренди.
  24. Про надання дозволу громадянину Семуці Олександру Івановичу на передачу в суборенду земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324580400:00:004:0282, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, яка перебуває у нього в користуванні на умовах оренди.
  25. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності із земель промисловості з кадастровим номером 5324583201:01:001:0164, розташованої в с. Крива Руда на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та про передачу її в користування на умовах оренди ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІНВЕСТИЦІЙНО-ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ «ПОЛТАВАЗЕРНОПРОДУКТ» для обслуговування експлуатаційної артсвердловини №10.
  26. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з кадастровим номером 5324582000:00:007:0079, укладеного з СЕЛЯНСЬКИМ (ФЕРМЕРСЬКИМ) ГОСПОДАРСТВОМ «ЗОРЯ».
  27. Про надання дозволу ДП «ЛІСИ УКРАЇНИ»  на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок орієнтовною загальною площею 18 га розташованих за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області у подальшому для передачі в постійне користування для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг.
  28. Про надання дозволу ДП «ЛІСИ УКРАЇНИ» на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною орієнтовною площею 111 га зі зміною цільового призначення, розташованих за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області у подальшому для передачі в постійне користування для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг.
  29. Про надання дозволу ДП «ЛІСИ УКРАЇНИ» на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 109,8759 га зі зміною цільового призначення, розташованих за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області у подальшому для передачі в постійне користування для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг.
  30. Про надання дозволу громадянину Тхоренку Олександру Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  31. Про відмову у наданні дозволу громадянину Тхоренку Олександру Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  32. Про надання дозволу громадянину Притулі Віталію Федоровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  33. Про відмову у наданні  дозволу громадянину Притулі Віталію Федоровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  34. Про надання дозволу громадянину Лопаті Івану Івановичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  35. Про відмову у наданні дозволу громадянину Лопаті Івану Івановичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  36. Про надання дозволу громадянину Семигреєнку Максиму Сергійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  37. Про відмову у наданні дозволу громадянину Семигреєнку Максиму Сергійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  38. Про надання дозволу громадянину Удовиченку Богдану Руслановичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  39. Про відмову у наданні дозволу громадянину Удовиченку Богдану Руслановичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  40. Про надання дозволу громадянину Підгорному Євгенію Вікторовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів  на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі в користування на умовах оренди.
  41. Про відмову у наданні дозволу громадянину Підгорному Євгенію Вікторовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів  на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі в користування на умовах оренди.
  42. Про надання дозволу громадянці Вареник Клавдії Андріївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої в межах с. Малі Липняги на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі в користування на умовах оренди.
  43. Про відмову у наданні дозволу громадянці Вареник Клавдії Андріївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої в межах с. Малі Липняги на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі в користування на умовах оренди.
  44. Про надання дозволу громадянину Цибулі Станіславу Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі в користування на умовах оренди.
  45. Про відмову у наданні дозволу громадянину Цибулі Станіславу Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі в користування на умовах оренди.
  46. Про надання дозволу громадянину Костирку Михайлу Михайловичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі в користування на умовах оренди.
  47. Про відмову у наданні дозволу громадянину Костирку Михайлу Михайловичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі в користування на умовах оренди.
  48. Про надання дозволу громадянці Литвиненко Інні Леонідівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі в користування на умовах оренди.
  49. Про відмову у наданні дозволу громадянці Литвиненко Інні Леонідівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі в користування на умовах оренди.
  50. Про надання дозволу громадянину Харченку Вадиму Борисовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі в користування на умовах оренди.
  51. Про відмову у наданні дозволу громадянину Харченку Вадиму Борисовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі в користування на умовах оренди.
  52. Про надання дозволу громадянці Лазоренко Маргариті Олександрівні на   виготовлення проєкту землеустрою щодо земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  53. Про відмову у наданні дозволу громадянці Лазоренко Маргариті Олександрівні на   виготовлення проєкту землеустрою щодо земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  54. Про надання дозволу СЕЛЯНСЬКОМУ ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВУ «ЗОРЯ» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки (невитребуваної земельної частки (паю).
  55. Про надання дозволу громадянину Кривошиї  Івану Сергійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  56. Про відмову у наданні дозволу громадянину Кривошиї  Івану Сергійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  57. Про надання дозволу громадянину Парфьонову Юрію Олександровичу на   виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  58. Про відмову у наданні дозволу громадянину Парфьонову Юрію Олександровичу на   виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  59. Про внесення змін до Договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324580400:00:004:0282, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Біляки) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області.
  60. Про надання дозволу на передачу в суборенду земельних ділянок (невитребуваних земельних часток (паїв), розташованих за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, які перебувають в користуванні на умовах оренди у Веселоподільської дослідно-селекційної станції Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків Національної академії аграрних наук України.
  61. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням для сінокосіння і випасання худоби з кадастровим номером 5324587600:00:006:0354, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та про передачу земельної ділянки в користування на умовах оренди громадянину Семигреєнку Максиму Сергійовичу.
  62. Про передачу громадянину Руденку Григорію Васильовичу в користування на умовах оренди земельної ділянки (невитребуваної земельної частки (паю) з кадастровим номером 5324587600:00:007:0195, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області
  63. Про передачу громадянину Руденку Григорію Васильовичу в користування на умовах оренди земельної ділянки (невитребуваної земельної частки (паю) з кадастровим номером 5324587600:00:007:0221, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області.
  64. Про надання дозволу громадянину Качану Михайлу Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої біля багатоквартирного будинку №46 по вул. Незалежності в с-щі Семенівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
  65. Про відмову у наданні дозволу громадянину Качану Михайлу Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої біля багатоквартирного будинку №46 по вул. Незалежності в с-щі Семенівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
  66. Про надання дозволу громадянці Косовій Світлані Анатоліївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої по вул. Незалежності в с-щі Семенівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
  67. Про відмову у наданні дозволу громадянці Косовій Світлані Анатоліївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої по вул. Незалежності в с-щі Семенівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
  68. Про надання дозволу громадянину Ткаченку Сергію Сергійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої по вул. Незалежності в с-ще Семенівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
  69. Про відмову у наданні дозволу громадянину Ткаченку Сергію Сергійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої по вул. Незалежності в с-ще Семенівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі
  70. Про надання дозволу ФОП Кияну Роману Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої по вул. Миру в селищі Семенівка (під тимчасову споруду (МАФ)  комерційного використання).
  71. Про відмову у наданні дозволу ФОП Кияну Роману Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої по вул. Миру в селищі Семенівка (під тимчасову споруду (МАФ)  комерційного використання).
  72. Про надання дозволу гр. Чижонкову Вадиму Геннадійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої по вул. Незалежності в с-ще Семенівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
  73. Про відмову у наданні дозволу  громадянину Чижонкову Вадиму Геннадійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої по вул. Незалежності в с-ще Семенівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
  74. Про надання дозволу  громадянину Сліпаченку Петру Петровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо  поділу  земельної  ділянки комунальної власності.
  75. Про відмову у наданні дозволу  громадянину Сліпаченку Петру Петровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо  поділу  земельної  ділянки комунальної власності.
  76. Про надання дозволу  громадянину Заворотньому Олексію Миколайовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо  поділу  земельної  ділянки комунальної власності.
  77. Про відмову у наданні дозволу  громадянину Заворотньому Олексію Миколайовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо  поділу  земельної  ділянки комунальної власності.
  78. Про надання дозволу громадянці Сахацькій Наталії Петрівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої по вул. Незалежності в с-щі Семенівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
  79. Про відмову у наданні дозволу громадянці Сахацькій Наталії Петрівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої по вул. Незалежності в с-щі Семенівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
  80. Про внесення змін до рішення двадцять п’ятої (позачергової) сесії восьмого скликання Семенівської селищної ради №1539 від 22 листопада 2023 року «Про надання дозволу  Виконавчому комітету Семенівської селищної ради на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель».
  81. Про надання дозволу громадянці Клименко Олені Василівні на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо поділу та об`єднання  земельної ділянки  комунальної власності з кадастровим номером: 5324588000:00:005:0477 за межами с. Єгорівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області.
  82. Про затвердження ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕОЮ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ «ПРОЕКТНА КОМПАНІЯ ПЛАЙ»  технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням - земельні ділянки запасу, які розташовані на території Семенівської селищної ради Кременчуцького  району Полтавської області.
  83. Про укладення на новий строк з ФЕРМЕРСЬКИМ ГОСПОДАРСТВОМ «ПЛАСТ» Договору оренди земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням для ведення фермерського господарства з кадастровим номером 5324588000:00:005:0436, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області.
  84. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельних ділянок у власність  громадян.
  85. Про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення, розташованих в межах населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, з метою подальшої передачі їх в користування на умовах оренди для городництва
  86. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на земельну ділянку площею 0,5000 га з кадастровим номером 5324555100:30:001:0530.
  87. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на земельну ділянку площею 1,0000 га з кадастровим номером 5324555100:30:001:0529.
  88. Про надання дозволу громадянину Іващенку Олегу Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  89. Про відмову в наданні дозволу громадянину Іващенку Олегу Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  90. Про надання дозволу громадянину Іващенку Олегу Олександровичу  на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  91. Про відмову у наданні дозволу громадянину Іващенку Олегу Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  92. Про надання дозволу громадянину Іващенку Олександру Михайловичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  93. Про відмову у наданні дозволу громадянину Іващенку Олександру Михайловичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  94. Про надання дозволу громадянці Іващенко Лідії Василівні на виготвлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  95. Про відмову у наданні дозволу громадянці Іващенко Лідії Василівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі в користування на умовах оренди.
  96. Про надання дозволу громадянину Забарі Вячеславу Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  97. Про відмову у наданні дозволу громадянину Забарі Вячеславу Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  98. Про надання дозволу громадянину Буртоліку Юрію Анатолійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  99. Про відмову у наданні дозволу громадянину Буртоліку Юрію Анатолійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  100. Про надання дозволу громадянці Мовчан Валентині Василівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  101. Про відмову у наданні дозволу громадянці Мовчан Валентині Василівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  102. Про надання дозволу громадянину Паталаху Дмитру Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  103. Про відмову у наданні дозволу громадянину Паталаху Дмитру Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  104. Про надання дозволу громадянину Костирку Михайлу Михайловичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  105. Про відмову у наданні дозволу громадянину Костирку Михайлу Михайловичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  106. Про надання дозволу громадянці Паталах Аліні Валеріївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  107. Про відмову у наданні дозволу громадянці Паталах Аліні Валеріївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  108. Про надання дозволу громадянину Сіренку Івану Григоровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  109. Про відмову у наданні дозволу громадянину Сіренку Івану Григоровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  110. Про надання дозволу громадянину Горошинському Євгену Сергійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  111. Про відмову у наданні дозволу громадянину Горошинському Євгену Сергійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  112. Про надання дозволу громадянці Гошко Марині Сергіївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  113. Про відмову у наданні дозволу громадянці Гошко Марині Сергіївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  114. Про надання дозволу громадянину Пироженку Олександру Миколайовичу  на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  115. Про відмову у наданні дозволу громадянину Пироженку Олександру Миколайовичу  на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  116. Про надання дозволу громадянці Третяк Аліні Василівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  117. Про відмову у наданні дозволу громадянці Третяк Аліні Василівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  118. Про надання дозволу громадянину Микитенку Володимиру Миколайовичу  на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  119. Про відмову у наданні дозволу громадянину Микитенку Володимиру Миколайовичу  на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  120. Про надання дозволу громадянину Бабкову Олегу Григоровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  121. Про відмову у наданні дозволу громадянину Бабкову Олегу Григоровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  122. Про надання дозволу громадянці Запорожець Ганні Петрівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  123. Про відмову у наданні дозволу громадянці Запорожець Ганні Петрівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  124. Про надання дозволу громадянину Кравченку Анатолію Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  125. Про відмову у наданні дозволу громадянину Кравченку Анатолію Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  126. Про надання дозволу громадянину Баганцю Миколі Михайловичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  127. Про відмову у наданні дозволу громадянину Баганцю Миколі Михайловичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  128. Про надання дозволу громадянину Сидоренку Андрію Володимировичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  129. Про відмову у наданні дозволу громадянину Сидоренку Андрію Володимировичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  130. Про передачу громадянці Стеценко Ірині Сергіївні у користування на умовах оренди земельної ділянки з цільовим призначенням для сінокосіння і випасання худоби з кадастровим номером 5324582000:00:003:0525 за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області
  131. Про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення, розташованих за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, з метою подальшої передачі їх в користування на умовах оренди для городництва.
  132. Про надання дозволу громадянці Захарченко Ганні Павлівні на передачу в суборенду земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення розташованих за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, які перебувають у неї в користуванні на умовах оренди.
  133. Про припинення з громадянкою Туль Оленою Володимирівною договору встановлення земельного сервітуту на земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з кадастровим номером 5324555100:30:005:0107, розташовану по                    вул. Незалежності в с-щі Семенівка на території Семенівської селищної  ради Кременчуцького району Полтавської області.
  134. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324580801:01:002:0058, розташованої в с. Василівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Блоцькій Світлані Володимирівні для городництва.
  135. Про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення за рахунок земельної ділянки комунальної власності з кадастровим номером 5324585600:00:002:0203, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, з метою подальшої передачі їх в користування на умовах оренди для городництва.
  136. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324580801:01:002:0060, розташованої в с. Василівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянину Дмитриченкову Артему Володимировичу для городництва.
  137. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324582400:00:003:0126, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці  Тарасенко Ірині Іванівні  для городництва.
  138. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324582400:00:003:0123, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці  Шелько Ользі  Василівні  для городництва.
  139. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324582000:00:003:0547, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянину Бибику Євгену Юрійовичу для городництва.
  140. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324582000:00:003:0548, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянину Бибику  Ігорю Юрійовичу для городництва.
  141. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324580602:02:001:0103, розташованої в с. Байрак на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Кропивці  Наталії  Павлівні для городництва.
  142. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324580602:02:001:0104, розташованої в с. Байрак на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянину Першуті Валерію Анатолійовичу  для городництва.
  143. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324582000:00:003:0549, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці  Новобранець Тетяні Олександрівні  для городництва.
  144. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324582400:00:004:0003, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянину Новохатьку Андрію Миколайовичу для городництва.
  145. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324582400:00:003:0133, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянину Омельченку Руслану Олександровичу  для городництва.
  146. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324582400:00:003:0132, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці  Омельченко Юлії Іванівні  для городництва.
  147. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324582400:00:003:0130, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці  Павленко Настасії Василівні  для городництва.
  148. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324582400:00:003:0131, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці  Павленко Ніні Григорівні  для городництва.
  149. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324582400:00:003:0129, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці  Сурмило Євгенії  Вікторівні  для городництва.
  150. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324582400:00:003:0125, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянину Тищенку Сергію Миколайовичу  для городництва.
  151. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324580800:00:002:0090, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянину Філіпасю Юрію Юрійовичу для городництва.
  152. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324582400:00:003:0124, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянину Шельку Вадиму Петровичу  для городництва.
  153. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324580801:01:002:0057, розташованої в с. Василівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Дмитриченковій Наталії Луківні для городництва.
  154. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324588005:05:001:0008, розташованої в с. Герасимівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Мельничук Марині Сергіївні для городництва.
  155. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності із земель сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням для сінокосіння і випасання худоби з кадастровим номером 5324587200:00:002:0661, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та про передачу земельної ділянки в користування на умовах оренди громадянці Яровій Лілії Станіславівні.
  156. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324580801:01:002:0061, розташованої в с. Василівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Шаповал Калині Михайлівні для городництва.
  157. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324585603:03:001:0123, розташованої в с. Вільне на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Ярині Світлані Михайлівні для городництва.
  158. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням для сінокосіння і випасання худоби з кадастровим номером 5324582400:00:003:0138, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та про передачу земельної ділянки в користування на умовах оренди громадянину Новохатьку Андрію Миколайовичу.
  159. Про передачу громадянину Губаренку Сергію Михайловичу в користування на умовах оренди земельної ділянки (невитребуваної земельної частки (паю) з кадастровим номером 5324580800:00:001:0921, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області.
  160. Про передачу громадянину Губаренку Сергію Михайловичу в користування на умовах оренди земельної ділянки (невитребуваної земельної частки (паю) з кадастровим номером 5324580800:00:001:0920, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області.
  161. Про передачу громадянину Губаренку Сергію Михайловичу в користування на умовах оренди земельної ділянки (невитребуваної земельної частки (паю) з кадастровим номером 5324580800:00:001:0926, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області.
  162. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0582, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Романовій Олені Володимирівні для городництва.
  163. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0615, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянину Романовій Олені Володимирівні Шевельову Юрію Сергійовичу для городництва.
  164. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0612, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Філіповій Аліні Анатоліївні для городництва.
  165. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0614, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Шарій Каріні Анатоліївні для городництва.
  166. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0138, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянину Бровку Сергію Івановичу для городництва.
  167. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0146, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Бровко Тетяні Олександрівні для городництва.
  168. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0155, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Бровко Юлії Сергіївні для городництва.
  169. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0611, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянину Філіпову Євгенію Валерійовичу для городництва.
  170. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0156, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Василенко Вірі Михайлівні для городництва.
  171. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0171, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Глобі Ніні Йосипівні для городництва.
  172. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0613, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянину Черевку Віктору Івановичу для городництва.
  173. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0173, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянину Гончаренку Владиславу Сергійовичу для городництва.
  174. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0313, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Заболотько Жанні Володимирівні для городництва.
  175. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0167, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Герасименко Вікторії Вікторівні.
  176. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0323, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці М’якій Людмилі Василівні.
  177. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0428, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянину М’якому Олександру Миколайовичу.
  178. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324582008:08:002:0037, розташованої в с. Калинівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Олійник Валентині Григорівні для городництва.
  179. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587601:01:001:0149, розташованої в с. Товсте на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Тимошенко Марині Володимирівні для городництва.
  180. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587601:01:001:0148, розташованої в с. Товсте на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянину Тимошенку Олександру Геннадійовичу для городництва.
  181. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324582400:00:003:0134, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянину Матвієнку Василю Васильовичу  для городництва.
  182. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324582400:00:003:0136, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянину М’якоті  Івану Михайловичу   для городництва.
  183. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324582400:00:003:0135, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці  М’якоті Надії Михайлівні  для городництва.
  184. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324582400:00:003:0128, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянину Сурмилу Валерію Григоровичу  для городництва.
  185. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0561, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Ритченко Тетяні Василівні.
  186. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0624, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Ярошенко Таїсії Іванівні.
  187. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0165, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Верменич Аліні Русланівні.
  188. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0131, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Беркало Валентині Миколаївні.
  189. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324582008:08:002:0054, розташованої в с.Калинівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Костру Руслану Аліковичу для городництва.
  190. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324580801:01:002:0059, розташованої в с.Василівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Бордюг Інні Григорівні для городництва.
  191. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324582008:08:002:0038, розташованої в с.Калинівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Костро Ользі Володимирівні для городництва.
  192. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0126, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянину Беркалу Анатолію Михайловичу.
  193. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0250, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянину Денисенку Вадиму Миколайовичу.
  194. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0298, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Денисенко Людмилі Миколаївні.
  195. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0255, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Денисенко Катерині Іванівні.
  196. Про надання дозволу гр. Кравченку Сергію Анатолійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1 га з земель житлової та громадської забудови, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) розташованої по вул.Григорія Сковороди в с-щі Семенівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, з метою продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону.  
  197. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0193, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Денисенко Ілоні Вадимівні.
  198. Про відмову в наданні дозволу громадянці Рудій Ірині Сергіївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (земельної частки (паю), розташованої на території Семенівської селищної ради Кременчуцького район Полтавської області.
  199. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324588003:03:001:0283, розташованої в с.Вербки на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянину Сухоносу Олександру Васильовичу для городництва.
  200. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324588003:03:001:0284, розташованої в с.Вербки на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Сухонос Катерині Олександрівні для городництва.
  201. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324588003:03:001:0282, розташованої в с.Вербки на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Сухонос Олені Михайлівні для городництва.
  202. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324588003:03:001:0281, розташованої в с.Вербки на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в користування на умовах оренди громадянці Сухонос Олені Михайлівні для городництва.
  203. Про надання дозволу громадянину Хоменку Олександру Івановичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  204. Про відмову у наданні дозволу громадянину Хоменку Олександру Івановичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  205. Про надання дозволу громадянину Невкритому Сергію Михайловичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої в межах с. Товсте на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  206. Про відмову у наданні дозволу громадянину Невкритому Сергію Михайловичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої в межах              с. Товсте на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  207. Про надання дозволу громадянину Бибику Євгену Юрійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  208. Про відмову у наданні дозволу громадянину Бибику Євгену Юрійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  209. Про надання дозволу громадянину Бибику Ігорю Юрійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  210. Про відмову у наданні дозволу громадянину Бибику Ігорю Юрійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  211. Про надання дозволу громадянину Цибулі Станіславу Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої в межах  с. Серидине на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  212. Про відмову у наданні дозволу громадянину Цибулі Станіславу Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої в межах  с. Серидине на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  213. Про надання дозволу громадянину Михайлюті Сергію Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  214. Про відмову у наданні дозволу громадянину Михайлюті Сергію Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  215. Про надання дозволу громадянці Костенко Наталії Сергіївні на   виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  216. Про відмову у наданні дозволу громадянці Костенко Наталії Сергіївні на   виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди.
  217. Про надання дозволу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВЕРЕСЕНЬ-РЕНТ» на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування торгівлі, розташованої по                                   вул. Незалежності в селищі Семенівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для розміщення тимчасової споруди комерційного використання.
  218. Про відмову у наданні дозволу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВЕРЕСЕНЬ-РЕНТ» на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування торгівлі, розташованої по                                   вул. Незалежності в селищі Семенівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для розміщення тимчасової споруди комерційного використання.
  219. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення під польовою дорогою, запроектованою для доступу до земельних ділянок у масиві земель сільськогосподарського призначення ФЕРМЕРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА «ГРЕБЛЯНСЬКЕ» та передачу земельної ділянки під польовою дорогою у користування на умовах оренди.
  220. Про надання дозволу громадянину Виннику Андрію Івановичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) орієнтовною площею 0,25 га, розташованої по провулку Лікарняному в с.Паніванівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, з метою продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону.  
  221. Про відмову у внесенні змін до Договору оренди земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324580800:00:003:0405, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, укладеного з громадянином Гарькавим Валентином Федоровичем.
  222. Про внесення змін до Договору оренди земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324580800:00:003:0405, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, укладеного з громадянином Гарькавим Валентином Федоровичем.
  223. Про надання дозволу громадянину Реві Сергію Володимировичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови з цільовим призначенням для будівництва індивідуальних гаражів, розташованої по вул. Калинівській в с. Товсте на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, з метою продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону.  
  224. Про надання дозволу громадянці Балі Аліні Іванівні на передачу в суборенду земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324588000:00:004:0154, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, яка перебуває у неї в користуванні на умовах оренди.
  225. Про надання дозволу громадянці Гулак Іраіді Іванівні на передачу в суборенду земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324588000:00:004:0155, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, яка перебуває у неї в користуванні на умовах оренди.
  226. Про надання дозволу громадянину Гуржію Геннадію Григоровичу на передачу в суборенду земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324588000:00:004:0153, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, яка перебуває у нього в користуванні на умовах оренди.
  227. Про надання дозволу громадянці Гуровій Антоніні Анатоліївні на передачу в суборенду земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324588000:00:004:0152, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, яка перебуває у неї в користуванні на умовах оренди.
  228. Про надання дозволу громадянину Заболотьку Івану Олександровичу на передачу в суборенду земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324588000:00:004:0151, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, яка перебуває у нього в користуванні на умовах оренди.
  229. Про надання дозволу громадянці Макаренко Наталії Іванівні на передачу в суборенду земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324588000:00:004:0150, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, яка перебуває у неї в користуванні на умовах оренди.
  230. Про надання дозволу громадянці Мартиновій Юлії Володимирівні на передачу в суборенду земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 532488000:00:004:0149, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, яка перебуває у неї в користуванні на умовах оренди.
  231. Про надання дозволу громадянці Мурзенко Ользі Георгіївні на передачу в суборенду земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324588000:00:004:0148, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, яка перебуває у неї в користуванні на умовах оренди.
  232. Про надання дозволу громадянину Шевченку Тарасу Володимировичу на передачу в суборенду земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324588000:00:004:0147, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, яка перебуває у нього в користуванні на умовах оренди.
  233. Про надання дозволу  ВАТ «Веселоподільський бурякорадгосп» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності. 
  234. Про розгляд клопотання  ПСП «СС «Криворудська» про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності  на земельну ділянку загального користування.
  235. Про розгляд клопотання ВАТ «Веселоподільський бурякорадгосп» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель згідно Державних актів на право колективної власності на землю.
  236. Про розгляд клопотання керівника ВАТ «Веселоподільський бурякорадгосп» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель згідно Державних актів на право постійного користування землею.
  237. Про розгляд клопотання  ПСП «СС «Криворудська» про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок згідно Державного акта на право постійного користування землею.
  238. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності комунальної власності площею 18,5081 га з кадастровим номером 5324580800:00:003:0336, земель водного фонду, для рибогосподарських потреб, розташовану за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області.
  239. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності рекреаційного призначення з цільовим призначенням, Земельні ділянки загального користування, які використовуються як зелені насадження загального користування, з кадастровим номером 5324555100:30:004:0634, розташованої в с-щі Семенівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області.
  240. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності водного фонду площею 18,5081 га з кадастровим номером 5324580800:00:003:0336, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області.
  241. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням (згідно КВЦПЗД - 01.01) - Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (землі під сільськогосподарськими та іншими господарськими будівлями і дворами) з кадастровим номером 5324580801:01:001:0043,  розташованої по вул. Шевченка, 43  в с. Василівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ  «АГРОФІРМА ВАСИЛІВСЬКА».
  242. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора