A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Заходи проти насильства в сім'ї

Дата: 18.04.2017 17:02
Кількість переглядів: 901

Фото без описуПоліцейські Семенівки взяли участь у заходах проти насильства в сім'ї. 

Насильство в сім'ї дуже впливає на життя дітей і підлітків. Третина дітей в Україні щороку спостерігають акти насильства в сім'ї. Діти, матері яких зазнали знущань, у шість разів частіше намагаються покінчити життя самогубством, 50% з них схильні до зловживання наркотиками та алкоголем.
Що можна зробити щоб запобігти жорстокому поводженню з дітьми та насильству в сім'ї? До кого звертатися за захистом? Про це розповіла учням 10 класу НВК №1 інспектор групи реагування патрульної поліції Семенівського відділення поліції Копорх Вікторія Вадимівна під час заходів організованих районною бібліотекою.
Інспектор поліції ознайомила підлітків якими нормами законодавства регулюється ця проблема, в тому числі і на міжнародному рівні, які саме дії розуміються під насильством в сім'ї, яку відповідальність несуть порушники та головне, до кого потрібно звертатися якщо дитина стала жертвою насильства. 
Також Вікторія Вадимівна привела приклади з практики. Нащастя цього року фактів вчинення насильства в сім'ї відносно дітей в Семенівському районі не виявлено, але з початку року вже складено 46 адміністративних протоколів за ст. 173-2 КУпАП, де жертвами стали жінки.
Працівники районної бібліотеки показали дітям декілька соціальних роликів та підготували підборку матеріалів на вказану тематику з якою діти могли ознайомитися по закінченню заходу.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

Семенівське відділення поліції ГУНП в Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора