A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Обговорення спільних проблем разом

Дата: 24.06.2016 14:52
Кількість переглядів: 724

Фото без опису

 23 червня голова районної ради Віктор Юрченко провів чергове засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування, в якому взяв участь голова райдержадміністрації Віктор Федоренко.

Перед початком роботи Координаційної ради Віктор Юрченко привітав присутніх на засіданні держслужбовців з Днем державної служби та побажав їм успіхів у роботі і оптимізму.

На обговорення Координаційної ради було винесено питання про співфінансування медичних та освітніх закладів району в контексті виконання рішення сьомої сесії районної ради від 31.05.2016 року "Про фінансування комунальних закладів району". Голова районної ради Віктор Юрченко звернувся до сільських голів та голови об’єднаної громади з проханням розглянути питання щодо підтримки медичних та освітніх закладів шляхом виділення субвенції районному бюджету на їх фінансування. При цьому він особливо наголосив на об’єктивності визначення розмірів субвенції для кожної громади.

Конкретні пропозиції при обговоренні цього питання висловили начальник фінансового управління райдержадміністрації Людмила Маркова, начальник відділу освіти, молоді та спорту Людмила Лопата, головний лікар центральної районної лікарні Анатолій Назаренко, голова Семенівської об’єднаної громади Людмила Милашевич.

Ще одне важливе питання, яке було порушено, це - участь громад району в обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад Полтавської області 2016 року. Начальник відділу ведення діловодства, юридичного та кадрового забезпечення районної ради Світлана Феденко (координатор проектів) наголосила на основних напрямах, за якими можна залучити в громаду 100 тис. грн. проектних інвестицій, а саме: впровадження енергозберігаючих та енергоефективних технологій на об’єктах соціальної сфери; поліпшення соціальної інфраструктури населених пунктів; охорона навколишнього природного середовища; розвиток спортивної та туристичної інфраструктури населених пунктів. Сільським головам рекомендовано визначитись із участю в конкурсі та тематикою проектів, які мають бути подані в обласну раду до 01.09.2016 року.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора