A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Візит начальника Семенівського відділення поліції Сергія Джулая до Селищної ради

Дата: 05.10.2016 15:33
Кількість переглядів: 950

Фото без опису5 жовтня начальник Семенівського відділення поліції взяв участь у засіданні 10 сесії 1 скликання Семенівської селищної ради.

       На порядок дениий було винесене питання про затвердження Програми профілактики правопорушень на 2016-2020 роки.
На початку виступу начальник відділення поліції Сергій Джулай прозвітував перед депутатами про стан злочинності на території селища та довів показники розкриття вчинених злочинів. Сергій Васильович наголосив на необхідності спільних з громадою зусиль, спрямованих на розкриття і профілактику кримінальних правопорушень. "Ніхто не повинен залишатися осторонь і повинен проявляти ініціативу у боротьбі зі злочинністю. Необхідно налагодити взаємне інформування щодо ідентифікації злочинців, об"єктів злочинних посягань, місця переховування викраденого майна. З боку поліції вже надано анонімний канал звязку, а громадян інформуються про про результати перевірки одержаної інформації. Крім того, важливу роль у профілактиці злочинів має небайдужість сусідів до залишеного без нагляду майна чи житла своїх односельців та вчасного повідомлення про такі злочинні наміри до поліції або навіть самостійного їх припинення". 
Підсумовуючи свій виступ, Сергій Васильович зазначив, що суттю програми, що розглядається є залучення всієї громади до забезпечення суспільної безпеки, організація системи попереджувальних і профілактичних заходів направлених на створення умов, що унеможливлює вчинення злочину взагалі або встановлення та притягнення до відповідальності особи, яка його вчинила, а також відновлення прав постраждалих. 
Серед основних програмних заходів є створення системи банерів та біг-бордів, які навчили б місцевих жителів тому, як не стати жертвою злочинів, як попередити ДТП, про безпеку дітей у соціальних сітях та ін. Іншим напрямком програми є створення на базі Семенівського відділення поліції єдиної системи відеоспостереження, що також сприятиме розкриттю злочинів та їх профілактиці.
Одноголосим рішенням депутати підтримали прийняття цієї Програми та виділення коштів на її фінансування.

Семенівське відділення поліції ГУНП в Полтавській області

Фото без опису     Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора