Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено робочу нараду

Дата: 03.06.2022 10:31
Кількість переглядів: 628

Фото без опису

2 червня відбулася робоча нарада селищного голови  Людмили Милашевич за участю начальника 3-го відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки  Мирослава Волкова,  заступника начальника-начальника відділу організації заходів цивільного захисту Кременчуцького районного управління  ДСНС України в Полтавській області  Дмитра Майорова  та головного інспектора ВЗНС Кременчуцького РУ ГУ ДСНС України в Полтавській області Антона Теслі.

У ході наради обговорювались нагальні питання, які виникають під час взаємодії даних структур, основні напрямки подальшої співпраці та налагодження ефективної комунікації.

Окремо обговорили питання про утворення добровільного формування цивільного захисту Семенівської селищної територіальної громади та створення Василівської добровільної пожежної охорони (ДПО).

Співробітники ДСНС розповіли, що  добровольці — це перші помічники професійних пожежних, які реагують на пожежі та надзвичайні ситуації, що виникають на території їх громади. Перш за все – це небайдужі громадяни, які вирішили зробити свій внесок у забезпечення безпеки громади. Люди, які готові кинути всі свої справи на час виклику, аби врятувати чиєсь життя. Команда рятувальників складається з досвідчених працівників пожежної охорони, які мають чималий досвід рятування людей.
Під час обговорень  головний  інспектор ВЗНС Кременчуцького РУ ГУ ДСНС України в Полтавській області Антон Тесля наголосив  на обов’язковому дотриманні правил поведінки після сигналу «Увага всім!», роз’яснив алгоритм дій при виявленні вибухонебезпечних або підозрілих предметів, а також у разі хімічної загрози.

Крім того, фахівці ДСНС акцентували увагу на  правилах пожежної безпеки в побуті, заборону спалювання сухої рослинності і сміття,  відвідування лісових масивів та  правилах безпечного поводження на водоймах, адже вже зовсім скоро розпочнеться купальний сезон.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора