Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Дорогі діти, шановні вчителі та батьки!

Дата: 01.09.2022 07:35
Кількість переглядів: 282

Фото без опису
 

Дорогі діти, шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаю вас з Днем знань і початком нового навчального року! Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Однак сьогоднішні реалії вносять зміни, і розпочати новий навчальний  рік так, як нам цього хотілося не вдасться. Не дивлячись на жодні перешкоди ми твердо йдемо стежиною знань. І  підкорювати вершини знань будемо у іншому форматі.

Тож бажаю  усім школярам на шляху дистанційної форми навчання, підкорити нові вершини знань, досягти омріяної мети. Переконана, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

З особливим теплом звертаюся до першокласників та випускників. Пам’ятайте, усі перешкоди долаються силою знань. Могутня, процвітаюча держава починається зі шкільних класів та сотні підручників.   Саме ваше прагнення до навчання та пізнання, творчого мислення та самореалізації є запорукою гідного майбутнього.

З усією теплотою і повагою висловлюю слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій всій освітянській родині  та кожному здобувачу освіти.

Будьте патріотами свого рідного селища і своєї держави. Щиро зичу вчителям успіхів у науково-педагогічній праці. Нехай ваша складна, але благородна праця збагачує знаннями і мудрістю нові покоління, а вам самим приносить щастя і задоволення. Зичу всім успішного навчального року, здоров’я, тепла та  злагоди!

Людмила МИЛАШЕВИЧ, Семенівський селищний голова

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора