A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Герої живі - вони завжди з нами!

Дата: 06.09.2022 12:11
Кількість переглядів: 514

Фото без опису

6 вересня у великій залі адмінбудинку відбувся хвилюючий захід, що вписаний черговою болісною сторінкою в контекст війни з російським агресором.

Цього дня  працівники селищної ради, військовослужбовці,  громадськість вкотре зібралися, щоб вклонитися нашим землякам, які загинули в боротьбі з жорстоким ворогом, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України. Солдат Олександр Івашина, молодший сержант Максим Бурлаков, сержант Дмитро Трихна Указом Президента України нагороджені (посмертно) орденом «За мужність» ІІІ ступеня.   

Слова глибокої поваги і  світлої пам’яті воїнам, які дивляться нам в душі з оповитих чорними  стрічками портретів та небесної високості,  безмірної вдячності батькам, котрі виховали гідних громадян, справжніх патріотів рідної України, прозвучали від Семенівського селищного голови Людмили Милашевич і начальника третього відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковника Мирослава Волкова.

Вони вручили нагороди батькам наших героїв – Івашині Анатолію Дмитровичу, Бурлакову Ігорю Валентиновичу,  Трихні Юрію Миколайовичу.

Людмила Милашевич наголосила, що немає слів, якими можна втішити батьків, адже втратити дитину – це найстрашніше горе. Їхні сини стояли на смерть за Перемогу, за майбутнє держави.  Та герої живі, поки жива  людська пам’ять.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих в боротьбі за рідну батьківщину.

У кожного були плани на життя, яким не судилось здійснитися. Недомріяли, недолюбили… Стояли до кінця з глибокою вірою у Перемогу… Та герої живі, поки жива людська пам’ять!

Сьогодні доблесні Збройні Сили України професійно та відчайдушно боронять рідну землю, ціною життя захисників виборюють волю, прагнення до якої генетично закладено в підсвідомості українців. І ми свято віримо, що вінцем цієї доленосної історичної боротьби з одвічним запеклим ворогом буде наша  ПЕРЕМОГА!

                       СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора