Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні жителі громади! Наполегливо рекомендуємо зробити запаси необхідних речей

Дата: 25.10.2022 08:33
Кількість переглядів: 184

Фото без опису    Шановні жителі громади! Щоденно ми гортаємо стрічки новин і бачимо, як ворог  продовжує жорстокі обстріли  українських міст. Щоденні російські обстріли енергетичної інфраструктури знищують наші електромагістралі, теплогенераторні станції. Тож маємо бути готові до тимчасових обмежень електропостачання.

Наполегливо рекомендуємо кожній родині потурбуватись про запас необхідних речей та приладів, поки енергетики відновлюватимуть пошкоджену чи зруйновану росіянами енергетичну інфраструктуру.

На випадок тимчасових відключень необхідно придбати всі можливі джерела додаткового світла. Це можуть бути ліхтарики, свічки та сірники.

Для того, щоб залишатися на зв’язку, тримайте свої гаджети зарядженими заздалегідь. А також зарядіть павербанки. Якщо ще не маєте портативну зарядку, радимо її придбати.

Через те, що можливості нормально готувати не буде, зробіть запаси   продуктів тривалого зберігання на кілька днів. Обов’язково зробіть запас питної води. Це радимо зробити завчасно! Потурбуйтеся і про теплий одяг. Теплі куртки, светри, термобілизна,  зимове взуття.

 Також необхідно  завжди мати складену аптечку з усіма необхідними для вас ліками! Бережіть себе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора