Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено робочу нараду

Дата: 08.11.2022 10:50
Кількість переглядів: 136

 

Вчора відбулась робоча нарада, яку провела селищний  голова Людмила Милашевич. У ній взяли участь заступники селищного голови, секретар, керівники управлінь, відділів, підприємств та установ.

У ході наради було детально обговорено  питання про  стан запобігання поширення гострого респіраторного захворювання COVID-19, спричиненого коронавірусною інфекцією  SARS COV-2 у  Семенівській громаді. Про те, яка ситуація в громаді, розповіла завідувач сектору охорони здоров’я Семенівської селищної ради Світлана Бахаутдінова. «Щодня КП “Семенівський центр ПМСД» повідомляє про  нові випадки захворювання. Щоправда, у порівнянні з минулим місяцем, то кількість хворих  зменшилась.  За останній тиждень зареєстровано 27 нових  випадків  захворювання. У порівнянні з попереднім тижнем  спостерігається  зниження захворюваності на 47%. Медики наголошують  на тому, що за будь-яких симптомів чи то ГРВІ, чи грипу, обов’язково треба звертатися до сімейного лікаря. Ковід діагностується виключно шляхом тестування», - зазначила Світлана Григорівна.

З наступного питання порядку денного доповіла начальник  Центру надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради  Ірина Зубчук. За її словами протягом січня-вересня 2022 року через ЦНАП Семенівської селищної ради надано 7601 адміністративну послугу:

- субєктом надання яких є Семенівська селищна рада – 362;

- послуги із реєстрації місця проживання – 1851, у тому числі видача витягів та довідок із Реєстру територіальної громади – 1523;

- паспортні послуги – 82;

- послуги соціального характеру (надання компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану, Подання інформаційного повідомлення про пошкоджене та знищене нерухоме майно внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації) – 661;

- послуги, повязані з державною реєстрацією нерухомого майна – 4054;

- послуги, повязані з державною реєстрацією бізнесу – 207;

- послуги Державного земельного кадастру – 384.

До місцевого бюджету за 9 місяців 2022 року за надані адміністративні послуги надійшло:

- 582866 грн – адміністративного збору за державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень;

- 42710 грн – адміністративного збору за державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

- 438565,36 грн – плати за надання інших адміністративних послуг;

- 19960 грн - адміністративного збору за державну реєстрацію у скорочені строки.

Протягом звітного періоду до ЦНАП звернулося близько 6000 жителів громади та 2000 внутрішньо переміщених осіб, яким надано вичерпні консультації з усіх питань, що виникали.

Рейтинг ЦНАП Семенівської селищної ради за даними Платформи Центрів ДІЯ по Україні – 215 місце із 3002.

На нараді  також було  обговорено питання жорсткої економії електроенергії, підготовку  до роботи  КП «Комунальник»  в осінньо-зимовий період,  про життєзабезпечення роботи об’єктів критичної інфраструктури, забезпечення та оперативне реагування ремонтних бригад у випадку надзвичайних ситуацій чи аварій, питання благоустрою  територій.

Підсумовуючи нараду, Людмила Милашевич наголосила на раціональному використанні електроенергії та вчергове закликала  до згуртованої та оперативної роботи керівників об'єктів критичної інфраструктури та всіх підрозділів для забезпечення громади всіма  необхідними послугами.

Фото без опису

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора