A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

3 грудня – Міжнародний день людей з особливими потребами

Дата: 03.12.2022 08:01
Кількість переглядів: 106

3 грудня – Міжнародний день людей з особливими потребами, які в силу різних життєвих обставин мають певні обмеження за станом здоров’я, але це не заважає їм творити, працювати, вчитися та досягати високих результатів і мати успіх у різних галузях.

Саме своєю цілеспрямованістю, працею, наполегливістю вони дають нам колосальний заряд енергії та сили, вчать бути незалежними від обставин і не боятися труднощів. Дорослі і маленькі,  з непростими долями, всупереч усьому, показують приклад і надихають усіх.

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки у цей день, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть люди з особливими потребами, і вони потребують нашої допомоги і уваги.

Тож хочеться побажати вам витримки, здоров’я, оптимізму, можливості втілити в реальність ваші плани та задуми. Разом з тим хочемо подякувати всім, хто опікується людьми з особливими потребами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.

 

З повагою селищний голова                          Людмила МИЛАШЕВИЧФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора