A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Привітання Семенівського селищного голови Людмили Милашевич з Днем працівників органів РАЦСу

Дата: 18.12.2022 07:29
Кількість переглядів: 147

Фото без описуПривітання Семенівського селищного голови Людмили Милашевич з Днем працівників органів РАЦСу

Шановні працівники органів реєстрації актів цивільного стану!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята, яке підкреслює значимість людей, які займаються важливою і кропіткою працею – записом актів громадянського стану. Люди, які працюють в органах РАЦС – це кваліфіковані співробітники, які з душею відносяться до своєї роботи, з увагою і великою відповідальністю проводять прийом громадян.
Щодня працівники відділу РАЦС самовіддано служать обраній справі, виконуючи досить кропітку роботу. Емоційні та важливі події життя українців так чи інакше пов’язані з РАЦСом: зміна імені, прізвища або громадянства, одруження, народження, усиновлення, пошуки данних в архівах, розлучення, смерть. Тому значення даної служби у нашому житті дуже велике. Причому, не тільки для кожної людини окремо, але й для держави в цілому.
З нагоди професійного свята щиро бажаю Вам миру, міцного здоров’я, плідної, наполегливої праці, добра і благополуччя. Нехай у кожному починанні на всіх життєвих дорогах будуть світлі щасливі обрії і Ваші справи будуть корисні людям!

З повагою селищний голова                       Людмила МИЛАШЕВИЧ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора