A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Руслан Кісьолкін

Дата: 26.12.2022 09:41
Кількість переглядів: 133

У Семенівській громаді  провели в останню путь молодшого сержантакомандира десантно-штурмового відділення  Руслана Кісьолкіна

Сьогодні, низько схиляючи голови,  проводжаємо в останню путь нашого земляка, вірного солдата України Кісьолкіна Руслана Олексійовича, який помер після двох днів боротьби за життя від поранень, які отримав 15 грудня біля населеного пункту Червонопопівка Кремінського району Луганської області, залишившись навіки вірним військовій присязі.

Провести в останню путь  захисника України прийшли  представники влади, рідні, друзі, жителі громади. Присутні схилили голови   у скорботі, зустрівши воїна на колінах.

З жалобною промовою до присутніх на траурній церемонії прощання звернулися селищний голова Людмила Милашевич та   заступник начальника відділу - начальник відділення обліку мобілізаційної роботи третього відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки  Станіслав Ковалевський.

Розділяємо горе і щиро співчуваємо родині… Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для вас людини, а слова підтримки допоможуть перенести родинне горе. Спочивай з миром, наш славний Воїне! Хай земля тобі буде пухом!

Вічна  пам'ять і шана відважному сину українського народу, мужньому захиснику  та справжньому патріоту України. Герої не вмирають! Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора